Google'da Mate translate eklentisi güvenli mi?

Firefox tarayıcısı kullanıyorum ve çeviri yapmak için Google Chrome açmaktan artık açıkçası yoruldum. Eklentiler sayfasında "Mate translate" adında bir eklenti gördüm ve gayet iyi çeviriler yapıyor. Bu eklentiyi kullanan var mı ve eklenti izinlerinde "tarayıcı geçmişine erişim" istiyor. YouTube hesabımı açık kullanıyorum tarayıcıda, bu izin bir güvenlik riski yaratır mı?

Bu eklenti

Firefox tarayıcısı kullanıyorum ve çeviri yapmak için Google Chrome açmaktan artık açıkçası yoruldum. Eklentiler sayfasında "Mate translate" adında bir eklenti gördüm ve gayet iyi çeviriler yapıyor. Bu eklentiyi kullanan var mı ve eklenti izinlerinde "tarayıcı geçmişine erişim" istiyor. YouTube hesabımı açık kullanıyorum tarayıcıda, bu izin bir güvenlik riski yaratır mı?

Bu eklenti

Varsa deepl çevirinin eklentisini kullanın.

Eklenti zaten açık kaynak ve gizlilik ilkelerinde aldıkları verilerin anonim olduğu ve bunları satmadıklarını belirtmişler. Güvenli.

Simple translate öneriyorum. Eğer DeepL hesabın varsa ondan aldığın api key ile DeepL çevirisi yapıyor yoksa düz sürümde Google kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı