Google'da yazı boyutunu ayarlayamıyorum

599998

Centipat
Sadece Google'da bu sıkıntı var yazılar kocaman oldu. Ayarlardaki erişilebilirlik kısmından ayarlamaya çalıştım ama işe yaramıyor. Nasıl çözebiliriz bunu? diğer uygulamalarda böyle bi sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı büyütmüş olabilirsiniz. CTRL- kısayolu veya adres çubuğundaki büyüteç simgesine tıklayıp sıfırlayarak küçültebilirsiniz. Bunu sorun yaşadığınız sayfada yapmanız gerekiyor.

2023-11-20_06-58.png

Ayrıca aşağıdaki alan adına gidip, gelişmiş ve tüm zamanlar ayarını seçtikten sonra site ayarlarını silerek de varsayılan ayarlara döndürebilirsiniz.

Kod:
chrome://settings/clearBrowserData

2023-11-20_07-06.png

2023-11-20_07-06_1.png

Sayfayı büyütmüş olabilirsiniz. CTRL- kısayolu veya adres çubuğundaki büyüteç simgesine tıklayıp sıfırlayarak küçültebilirsiniz. Bunu sorun yaşadığınız sayfada yapmanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 2023180

Ayrıca aşağıdaki alan adına gidip, gelişmiş ve tüm zamanlar ayarını seçtikten sonra site ayarlarını silerek de varsayılan ayarlara döndürebilirsiniz.

Kod:
chrome://settings/clearBrowserData

Eki Görüntüle 2023182

Eki Görüntüle 2023181
Hocam android kullanıyorum eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Android için de geçmişten site ayarlarını silmeye deneyebilirsiniz.

Ayarlar kısmından gizlilik ve güvenlik ve sonrasında tarama verilerini temizleyi açın.
Gelişmiş kısmından zaman aralığını tüm zamanlar olarak değiştirin ve site ayarları seçip verileri temizleyin.

Android için de geçmişten site ayarlarını silmeye deneyebilirsiniz.

Ayarlar kısmından gizlilik ve güvenlik ve sonrasında tarama verilerini temizleyi açın.
Gelişmiş kısmından zaman aralığını tüm zamanlar olarak değiştirin ve site ayarları seçip verileri temizleyin.
Yok hocam işe yaramıyor chromeyi sildim guncelledim aynı hâlâ.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı