Google'da yazmadığım sonuçlar çıkıyor

akadominos

Decapat
Katılım
2 Mayıs 2021
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Google'da yazmadığım sonuçlar çıkıyor. Hiç bilmediğim şeyler çıkıyor bilgisayarımada benden başka kimse girmiyor. Yazılan şeyler: Korean broadcasting System, YouTube "youtube.com", Power rangers hyperforce, san mateo, steve chen, susan wojcicki, friday night funkin', chad hurley, kathy clark, nimo TV vb. Çoğusu ceo, Kore, Çin vb. şeylerle ilgili. Ceo'ları belki araştırmışımdır hepsini ilk kez duysam bile ama Kore, Çin bunlarla ilgili hiçbir şey yazmadım. Bu arada tarayıcı olarak Brave kullanıyorum. Tarayıcı eklentilerim: Emsisoft browser Security, clearurls, privacy badge, Google translate, uBlock Origin. Kullandığım antivirüs ise Kaspersky. Google hesabımdada kimse giriş yapmış gözükmüyor sadece telefonum ve şu anki kullandığım bilgisayarım iki aşamalı doğrulama açık.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 182
Google hesabın hacklenmiş olabilir. Şifreni değiştir bilgisayarını tarattır. Evde senden başka birileri varsa onlar da yapıyor olabilir.
 
Aynı Google hesabı ile başka birisi herhangi bir cihaz ile bunları taratmış yani hesabınız çalınmış, şifrenizi değiştirin.
 
Google hesabınızın ayarlarına girin. Orada hangi cihazların hesaba giriş yapmış olduğunu görebilirsiniz. Tanıdık olmayan cihazları kaldırın ve şifreyi değiştirin.
 
Aynı internet üzerinden erişim sağlayan diğer cihazlar girdi ise bu şekilde olabiliyor. Normalde cihaz bazlı olması lazım ama IP bazlı gibi bir şey olabiliyor.
 
Son günlerde diyetle uğraşan bana da bu çıkıyor delircem :D Aynı hesaba başka bir hesaptan girdiyseniz oradaki aramalar buraya da kayıt olur.

1628142989170.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı