Çözüldü Google'dan alınan domaine mail oluşturmak için ek ödeme mi gerekiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

453476

Megapat
Makaleler
1
Ekran görüntüsü 2022-10-02 144141.jpg

Domain'i satın alma sayfasında böyle bir bilgilendirmeyle karşılaştım. Ben şimdi [email protected] tarzında bir e-posta adresi için ek para mı ödeyeceğim? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Ve biraz saçma değil mi? Bunu çoğu domain şirketi sınırlı olarak sunuyor.

Çözüm
Eki Görüntüle 1533765
Domain'i satın alma sayfasında böyle bir bilgilendirmeyle karşılaştım. Ben şimdi [email protected] tarzında bir e-posta adresi için ek para mı ödeyeceğim? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Ve biraz saçma değil mi? Bunu çoğu domain şirketi sınırlı olarak sunuyor.
Muhtemelen hayir, bu mail serverini falan Google hostlarsa olacak seydir diye tahmin ediyorum.

Aldiginiz domaini sunucunuza baglayip bir mail serveri acarsaniz ucret odemenize gerek olacagini sanmam. Tabii sunucunuz varsa. Sunucu yoksa o parayi odeyip yine domain ustunden mail hizmeti alirsiniz.
Eki Görüntüle 1533765
Muhtemelen hayir, bu mail serverini falan Google hostlarsa olacak seydir diye tahmin ediyorum.

Aldiginiz domaini sunucunuza baglayip bir mail serveri acarsaniz ucret odemenize gerek olacagini sanmam. Tabii sunucunuz varsa. Sunucu yoksa o parayi odeyip yine domain ustunden mail hizmeti alirsiniz.

Çözüm
Domaini Google, hostingi ise farklı bir Türk şirketten alacağım. Yani hosting üzerinden açılabilir mi?

Google'ın bu hizmeti ücretli. Kendim kullandığım için söylüyorum. Hosting hizmetim başka firmada ama Google'ın sana ait olan alan adını, mail hizmeti için kullanmak istesen de ücretli. Bu hizmetin sana artısı, tek bir mail adresi ile Google Play'in hizmetlerinden ve Youtube gibi uygulamardan, ister cep ister bilgisayardan, eşitlenmiş bir şekilde kullanabilmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı