Google'dan gelen tahsilat e-maili gerçek mi?

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bir süredir Google'dan e-mail alıyorum, uzun bir süre önce Google'ın ücretsiz VDS servisini denemiştim ama geri kullanmayı bıraktım. Bu ücreti ödemem gerekli mi? Ödemezsem ne zararı olur?

Dosya Ekleri

• 1754337320363.png
    1754337320363.png
    432,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba. Bir süredir Google'dan e-mail alıyorum, uzun bir süre önce Google'ın ücretsiz VDS servisini denemiştim ama geri kullanmayı bıraktım. Bu ücreti ödemem gerekli mi? Ödemezsem ne zararı olur?

Mesaj hangi mailden gelmiş?

Merhaba, mail tabii ki sahte de olabilir. Mailin geldiği adresi dikkatlice kontrol edebilir misiniz orijinal Google adresi mi diye?

Mesaj gönderimini sağlayan çoğu adres saçma sapan dalavereci mail hesapları oluyor genelde eğer o tarz bir şey ise spamlayıp geçmek en iyisi.

İbarede zaten şirketinize karşı ek işlem başlatmamız önerilebilir diyor :D link üzerinde sahte bir Google girişi yaptırarak insanların Google hesap bilgilerini de çalıyor olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı