Tor browserÇoğu web sitesi IP, ISS bilgisi ve konum bilgisine topluyor.
Bilgilerinizin alınmamasını istiyorsanız. İnterneti kullanmayın![]()
Tor browserÇoğu web sitesi IP, ISS bilgisi ve konum bilgisine topluyor.
Bilgilerinizin alınmamasını istiyorsanız. İnterneti kullanmayın![]()
Ben elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum bu ilk adımım.
Açık kaynak kodlu olanlara bakabilirisiniz-şirket değil de kullanıcı işlerine. Kar amacı gütmeyen işlere. Örneğin librewolf. Daha çok örnek var.
Ungoogled Chromium. İş görür.Yahu Chrome'un veri toplamayan açık kaynaklı kodlu modifiyeli hali vardı. O olabilir.
Ungoogled Chromium. İş görür.
Yani dostum sana nasıl anlatırım bilmiyorum ama bir gün internete girdiğinde web caminin görüntüleri detaylı arama geçmişin gibi bir çok verini görmek ister misin?Aynen verileriniz çalınıyor gören de devlet adamı sanar. Geçin bence şu işleri. Google'dan devam.
Falan yerine ''filan'' yazan kişiden beklenilecek seviyede bir konu olmuş, Google en masumlarından birisidir merak etmeyin, her türlü girdiğiniz site sizin verilerinizi topluyor, internette asla gizli değilsiniz...Nasıl yani Youtube Filan mı?
Hiçbir tarayıcı temiz değil. Eskiden niye Internet Explorer kullanırdık. Aşırı az veri aldığı için.
Falan yerine "filan" yazan kişiden beklenilecek seviyede bir konu olmuş, Google en masumlarından birisidir merak etmeyin, her türlü girdiğiniz site sizin verilerinizi topluyor, internette asla gizli değilsiniz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.