Google'nin eski sürümlerini indirerek flash eklentisi devreye alınabilir mi?

Daha fazla  

Üstte açtığım konuda oyuna ulaşabilir miyim diye yazmıştım ve şu anda Google'da asla açılmıyor. Bende o zaman 2017 zamanlarındaki bir Google versiyonuna erişsem, o zamanda flash oyunlar vardı. Haliyle bu oyunda olur diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü ve nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Üstte açtığım konuda oyuna ulaşabilir miyim diye yazmıştım ve şu anda Google'da asla açılmıyor. Bende o zaman 2017 zamanlarındaki bir Google versiyonuna erişsem, o zamanda flash oyunlar vardı. Haliyle bu oyunda olur diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü ve nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.
Flash kalktı oyunu nasıl oynatacan Google'a erişen bile?

O kolay sadece yapabilir miyim onu söyle hocam.
kral bende şuan kullanıyorum

Birader istersen şu videoya bak internette bunun gibi videolar var onlara da bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yeni aklıma geliyor kusura bakma flasf playee indirip istediğn oyunları SWF dosyası şeklinde indirip oynayablilirsin ücretsizdir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı