GOP MTAL'da ders işlenmiyor ve okul ilgisiz

Ayaz Tanis

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar liseye daha yeni geçtim ve dünden beri tüm sınıflar oturdu fakat hala sınıfa bir tane hoca gelmedi ve okulun kapıları hep açık. Herhangi birisi bıçak vb. sokabilir tüm hocalar ve müdürler çok ilgisiz. Telefon toplanmıyor ve daha fazla sorunu var. Ben başladığımdan beri yaklaşık 30-40 dakikalık bir yol çekiyorum ve hiçbir şey katmıyor bana yorgunluktan başka. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar liseye daha yeni geçtim ve dünden beri tüm sınıflar oturdu fakat hala sınıfa bir tane hoca gelmedi ve okulun kapıları hep açık. Herhangi birisi bıçak vb. sokabilir tüm hocalar ve müdürler çok ilgisiz. Telefon toplanmıyor ve daha fazla sorunu var. Ben başladığımdan beri yaklaşık 30-40 dakikalık bir yol çekiyorum ve hiçbir şey katmıyor bana yorgunluktan başka. Ne yapmalıyım?

Benim annem GOP'da doğduğundan kuzenlerim falan orada ve mahallesinde elinde bıçak olan 10 yaşında çocuklar falan vardı. Ortama uyum sağlamanız lazım. Ortama uyum sağlayan hayatta kalır unutmayın. Ayrıca ilk günlerde ders işlenmemesine pek şaşırmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı