W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:16 #1 Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim?
Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim?
D Def2Easy0 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:21 #2 walterwhitee dedi: Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin birini çıkarıp tekrar takmayı dener misin? Artı 0 Eksi
walterwhitee dedi: Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin birini çıkarıp tekrar takmayı dener misin?
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.184 Makaleler 6 Çözümler 106 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek Cuma 20:22 #3 walterwhitee dedi: Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... O ışıkların yanlarında VGA CPU DRAM veya BOOT yazar. Hangileri yanıyor? Sistem bileşenlerinizi yazın. Artı 0 Eksi
walterwhitee dedi: Arkadaşlar yeni PC topladim daha yeni RAM ayari yapmak icin açtım ama goruntu yok ve anakartta sari ve kirmizi isik yaniyor, ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... O ışıkların yanlarında VGA CPU DRAM veya BOOT yazar. Hangileri yanıyor? Sistem bileşenlerinizi yazın.
KS KS W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:25 #4 Def2Easy0 dedi: RAM'lerin birini çıkarıp tekrar takmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. R7 9800x3D var bir de 5070 Ti Trio MSI. Artı 0 Eksi
Def2Easy0 dedi: RAM'lerin birini çıkarıp tekrar takmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. R7 9800x3D var bir de 5070 Ti Trio MSI.
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.184 Makaleler 6 Çözümler 106 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek Cuma 20:25 #5 walterwhitee dedi: Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. Genişletmek için tıkla... CMOS yapabilir misiniz? walterwhitee dedi: Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. R7 9800x3D var bir de 5070 Ti Trio MSI. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? Artı 0 Eksi
walterwhitee dedi: Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. Genişletmek için tıkla... CMOS yapabilir misiniz? walterwhitee dedi: Once ikinciyi çıkarıp denedim sonra birinciyi ikincinin oldugu yere taktim hala ayni ikisi de yaniyor altlarinda da CPU ve RAM yaziyor isiklarin. R7 9800x3D var bir de 5070 Ti Trio MSI. Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
KS KS W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:26 #6 yusuf7878 dedi: CMOS yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor hocam ilk defa topluyorum da. Artı 0 Eksi
yusuf7878 dedi: CMOS yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor hocam ilk defa topluyorum da.
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.184 Makaleler 6 Çözümler 106 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek Cuma 20:27 #7 walterwhitee dedi: O ne oluyor hocam ilk defa topluyorum da. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir hocam? Artı 0 Eksi
walterwhitee dedi: O ne oluyor hocam ilk defa topluyorum da. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir hocam?
KS KS W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:29 #8 yusuf7878 dedi: Anakartınız nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.184 Makaleler 6 Çözümler 106 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek Cuma 20:34 #9 walterwhitee dedi: Eki Görüntüle 2582565 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan dolayı görmüyor muhtemelen. Onu güncellemeniz lazım lakin ondan önce CMOS yapın. İlk olarak güç kablosunu sökün. Sonra anakartın şurasında 2 adet pin görürsünüz onları metal bir şeyle kısa devre yaptırın birkaç dakika. Artı 0 Eksi
walterwhitee dedi: Eki Görüntüle 2582565 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan dolayı görmüyor muhtemelen. Onu güncellemeniz lazım lakin ondan önce CMOS yapın. İlk olarak güç kablosunu sökün. Sonra anakartın şurasında 2 adet pin görürsünüz onları metal bir şeyle kısa devre yaptırın birkaç dakika.
KS KS W walterwhitee Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:42 #10 yusuf7878 dedi: BIOS'tan dolayı görmüyor muhtemelen. Onu güncellemeniz lazım lakin ondan önce CMOS yapın. Eki Görüntüle 2582571 İlk olarak güç kablosunu sökün. Sonra anakartın şurasında 2 adet pin görürsünüz onları metal bir şeyle kısa devre yaptırın birkaç dakika. Genişletmek için tıkla... tornavida ve anahtarla denedim ama hala ayni sonuc yok. Ayrica klavyeye elektrik de gitmiyor isigi falan yanmiyor. Artı 0 Eksi
yusuf7878 dedi: BIOS'tan dolayı görmüyor muhtemelen. Onu güncellemeniz lazım lakin ondan önce CMOS yapın. Eki Görüntüle 2582571 İlk olarak güç kablosunu sökün. Sonra anakartın şurasında 2 adet pin görürsünüz onları metal bir şeyle kısa devre yaptırın birkaç dakika. Genişletmek için tıkla... tornavida ve anahtarla denedim ama hala ayni sonuc yok. Ayrica klavyeye elektrik de gitmiyor isigi falan yanmiyor.