Steam Gotham Knights 92 TL

Olay o değil kanka Steam'de oyun pahalı bir oyun bu da hesabın değerini yüksek gösterir mesela SteamDB de oyunun rezil bir oyun olduğunu ben de biliyorum zaten.
Millet hesabı alırken SteamDB'de yazana bakmıyor güzel kardeşim hesapta ki oyunlara bakıyor. Bu bir topluluk ürünü çünkü resmi fiyatlandırma umrunda değil kimsenin. En basitinden hesabımda Cod MW 1 2 3 var bunun bundleı şuan steamde 140 dolar. Satan firmanın gereksiz absürt fiyatlandırma politikası için 2007de çıkmış bir oyuna 40-50 dolar vermek ister misin? Onu satacağın fiyat max 9-10 dolar civarı. Piyasası böyle.

Millet hesabı alırken SteamDB'de yazana bakmıyor güzel kardeşim hesapta ki oyunlara bakıyor. Bu bir topluluk ürünü çünkü resmi fiyatlandırma umurunda değil kimsenin. En basitinden hesabımda CoD MW 1 2 3 var bunun bundleı şu an Steam'de 140 dolar. Satan firmanın gereksiz absürt fiyatlandırma politikası için 2007'de çıkmış bir oyuna 40-50 dolar vermek ister misin? Onu satacağın fiyat Max 9-10 dolar civarı. Piyasası böyle.

Çoğu kişi bakıyor kanka ve zaten oyuna 9-10 dolar demişsin konuda 92 TL yazıyor şu an kendinlede çelişiyosun neyse tamam kavgayı bırakalım kral.

Gotham Knights %90 indirime girse bile 6 dolara alınacakken 92 TL'ye steam key olarak almak büyük şans. 2 gün önce listeme eklemiştim. Bu aralar DC evrenine aşırı sarmış durumdayım. Teşekkürler

Merak edenler için dakikasında Key'i gönderiyorlar. Sorunsuz aktifleştirdim.

Ben bu oyun yerine gamersgateden 90 liraya rts oyunlarının şahı olan Men of War assault squad 2 oyunu aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim

Ben bu oyun yerine gamersgateden 90 liraya rts oyunlarının şahı olan Men of War assault squad 2 oyunu aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Kanka o oyun tarihin en iyi ww2 RTS oyunlarından, en iyisini yaptın o çöp oyunla karşılaştırılamaz bile mow as 2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı