Gotham knights alınır mı?

Valhir

Hectopat
İyi günler arkadaşlar oyun ilk çıktığında çok kötü haldeydi. Şu an nasıl bilmiyorum sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekim'de çıktı ve şimdiden %50 indirim aldı. Yakında Avengers oyunu gibi hem Gamepass'e gelir hem de 50-100TL'ye satılmaya başlar. Para koparalım derken çöp olan bir oyun daha. Bari Rockstedy bu furyaya dahil olup Suicide Squad oyunu yapmasaydı.

Çoğu oyundan Assasins creed olsun mortal kombat olsun kopya çekilerek yapılmış oyun, incelemeleri çok olumsuz yani arkham serisinin tek bir kalıntısı dahi yok oyunda.

Almanızı tavsiye etmem. Büyük Batman ve Bat family hayranı olarak istemsizce beklentiye girdiğim bir oyundu fakat 2 saat zor dayanabildim. Arkham serisini defalarca bitirmiş biri olarak bu oyun eski seriye bir şey katmaktan ziyade eski seride ki bir çok şeyi yapmamış bile. Animasyonlar aşırı katı, dövüş hiç akıcı değil, grapple hiç akıcı değil sanki bir şey sizi tutup çekiyor gibi hissettiriyir. Yazın yüksek ihtimal gamepass sistemine dahil edilir.

alınmaz oyun mekaniği kötü,gothamda süzülen batman hissi vermiyor sanki gothamda değilde başka bir şehirde geçiyormuş hissi veriyor üstüne üstük oyunda batman yok oyunun başında ölüyo bence böyle bi karektere böyle bir ölüm hiç yakışmamış seni bilmem fakat ben gotham da geçen bir oyunun içinde batman yoksa ben oynamam zaten oynamadımda aldığıma pişman oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı