Anlık indirimli fiyatı Steam'de 12 $ olan Gotham knights Kabasakal'da 120 ₺'ye satılıyor. Co-op var. Almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir. Site güvenilir. Kod olarak teslim alıyorsunuz, sonrasında aldığınız kodu steam'de ürün etkinleştir kısmından etkinleştirebilirsiniz.
Hikayesi servis oyunu hikayesi yani arkham oyunları gibi bir şey yok ortada. Oynanışı ve görevleri de servis oyunu kafası olduğu için hikayesi için bile olsa oynanmaz.
Hikayesi servis oyunu hikayesi yani Arkham oyunları gibi bir şey yok ortada. Oynanışı ve görevleri de servis oyunu kafası olduğu için hikayesi için bile olsa oynanmaz.
Anlık indirimli fiyatı Steam'de 12 $ olan Gotham knights Kabasakal'da 120 ₺'ye satılıyor. Co-op var. Almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir. Site güvenilir. Kod olarak teslim alıyorsunuz, sonrasında aldığınız kodu Steam'de ürün etkinleştir kısmından etkinleştirebilirsiniz.
Hocam konu falan bile açtım ama kimse yardımcı olmadı, Kabasakal'da hesap açarken maile onaylama için mail gönderiyorlar ama onaylaya bastığımda yeni sayfa açıyor, o da yanıt vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam konu falan bile açtım ama kimse yardımcı olmadı, Kabasakal'da hesap açarken maile onaylama için mail gönderiyorlar ama onaylaya bastığımda yeni sayfa açıyor, o da yanıt vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.