Steam Gotham Knights CD key 120 TL

Makaleler
1
Anlık indirimli fiyatı Steam'de 12 $ olan Gotham knights Kabasakal'da 120 ₺'ye satılıyor. Co-op var. Almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir. Site güvenilir. Kod olarak teslim alıyorsunuz, sonrasında aldığınız kodu Steam'de ürün etkinleştir kısmından etkinleştirebilirsiniz.

Kabasakal linki: Gotham Knights Steam CD Key Satın Al - Gotham Knights Al
Steam Link'i: https://store.steampowered.com/app/1496790/Gotham_Knights/

Hocam konu falan bile açtım ama kimse yardımcı olmadı, Kabasakal'da hesap açarken maile onaylama için mail gönderiyorlar ama onaylaya bastığımda yeni sayfa açıyor, o da yanıt vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam konu falan bile açtım ama kimse yardımcı olmadı, Kabasakal'da hesap açarken maile onaylama için mail gönderiyorlar ama onaylaya bastığımda yeni sayfa açıyor, o da yanıt vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgim yok maalesef. Ben kayıt olurken bir sorun yaşamamıştım. İletişim kısmından site ile bir görüşün isterseniz. Yardımcı olurlar.

Samsung Web vb. tarayıcılar kullanıyorsanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz.Chrome'da açarsanız ve çerezleri kabul ederseniz çözülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı