Gotik ve intihar etmeyi normal karşılayan kızı sevmek

Makaleler
10
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Meslek
Öğrenci
Benim böyle bir konu açacağımı birçoğunuz düşünmemiştir hatta ben bile hâlâ inanamıyorum. Ancak ne yapacağımı da bilemiyorum. Kızın hayattaki tek amacı her şeyin tadına bakmak ve buna ölüm dahil. Hatta öyle birisi ki sırf her şeyin tadına bakmak için biseksüel bile olabileceğini söylüyor. Konuşmaya başlama sebebim hiç arkadaşı olmamasıydı aslında sonradan muhabbet muhabbeti açtı ve bana sürekli yeşil ışık yaktı. Hiç aga, bro falan diyerek sıyrılmadı. Sizce kendimi kontrol edip açılmamak mı yoksa beynimi ve hormonlarımı serbest bırakıp açılmak mı? İkisi de acı verici olacak gibi sonucunda ama hangisi daha az acı verir? Tecrübe edenler yazsın. Birkaç gündür içim içimi yiyor ve hiçbir şeye odaklanamıyorum. Eğer bitirmek daha az acı veriyorsa ona uzun süre değer verip bir anda kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum. Ama düşünmem yetmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@White Chocolate Mocha çokca gördüm bu kızlardan arkadaşı olmamasından anlaşılacağı gibi ergenliğin zirvesinde ya da manyak. Böyle kişiler sonradan açılır, ilk halinden eser kalmaz tanıyamazsınız. Her okulda görürüm böyle.
Gün gece 5-6 saat konuştuk ve duygularını ifade etmekten çok utansa da bir anda cesaretini topladı, ben de destekledim ve sonunda açıldık. İlk başta benim bulunduğum dönemden dolayı bana engel olmak istemediğini falan söyledi. Kafası çok karışıktı, 2-3 saat boyunca kendimi anlattım o da anlattı. İlk başta sonradan ayrılıp acı çekmektense hiç başlamasak senin için daha iyi olur falan dedi. Ben de buna sorun olmayacağını anlattım. Ve sonucunda buna bıraktım kararı; gerçekten beni seviyorsa devam, ilişki istemiyorsa ya da sevmiyorsa şimdi bitsin de dedim. Devam dedi. Sonrasında 3 saat aptal aptal konuştuk. Bunun utangaç ve dışlanmış olduğunu biliyordum. Nasıl bir duygu olduğunu da biliyordum. O yüzden direkt kaçmadım. Sonucunda sabah 8'de kalkacak olmasına rağmen 6'ya kadar mesajlaştık. Anlattığına göre her zaman red yemiş birisi. Ve gördüğüm kadarıyla gerçekten fazlaca masum. Masum olmasa hiç uğraşmazdım. Sonucunda artık bir ilişkimiz var. İlişkiler hayattan keyif aldırır ve deneyim katar diye düşündük, ileride belki ayrılacağız ve bir daha birbirimizi görmeyeceğiz bunu da biliyorduk. Sadece mutlu olmak istedik. Mutluyuz şu an ama varsa tavsiyelerinizi tabii ki dinlerim.

Gün gece 5-6 saat konuştuk ve duygularını ifade etmekten çok utansa da bir anda cesaretini topladı, ben de destekledim ve sonunda açıldık. İlk başta benim bulunduğum dönemden dolayı bana engel olmak istemediğini falan söyledi. Kafası çok karışıktı, 2-3 saat boyunca kendimi anlattım o da anlattı. İlk başta sonradan ayrılıp acı çekmektense hiç başlamasak senin için daha iyi olur falan dedi. Ben de buna sorun olmayacağını anlattım. Ve sonucunda buna bıraktım kararı; gerçekten beni seviyorsa devam, ilişki istemiyorsa ya da sevmiyorsa şimdi bitsin de dedim. Devam dedi. Sonrasında 3 saat aptal aptal konuştuk. Bunun utangaç ve dışlanmış olduğunu biliyordum. Nasıl bir duygu olduğunu da biliyordum. O yüzden direkt kaçmadım. Sonucunda sabah 8'de kalkacak olmasına rağmen 6'ya kadar mesajlaştık. Anlattığına göre her zaman red yemiş birisi. Ve gördüğüm kadarıyla gerçekten fazlaca masum. Masum olmasa hiç uğraşmazdım. Sonucunda artık bir ilişkimiz var. İlişkiler hayattan keyif aldırır ve deneyim katar diye düşündük, ileride belki ayrılacağız ve bir daha birbirimizi görmeyeceğiz bunu da biliyorduk. Sadece mutlu olmak istedik. Mutluyuz şu an ama varsa tavsiyelerinizi tabii ki dinlerim.
Mantıklı güzel bir ilişki olmuş sizin için. O kadar kendinizi anlattığınıza konuştuğunuza göre beraber iyi anlaşıyorsunuz. Mutlusunuz da o zaman çok takılcak bir şey yok :).

Mantıklı güzel bir ilişki olmuş sizin için. O kadar kendinizi anlattığınıza konuştuğunuza göre beraber iyi anlaşıyorsunuz. Mutlusunuz da o zaman çok takılcak bir şey yok :).
Her şey kendi kendine olmuş gibiydi yani. Mutluyuz şu anlık. Tavsiyeler için teşekkürler.

Millet ne güzel ilişki yaşıyor ben de Umut Öncül izliyorum.
Her şey kendi kendine oldu, yoksa bir kıza açılacak kadar yüksek seviyede insan ilişkilerim yok. Umarım sen de aradığını bulursun.

Umut Öncül izliyorum.
Bu arada bu adamın TYT videoları varsa izlerim ben. TYT konularını tekrar etmeden AYT'ye başlamak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı