GoW 2018'e hiçbir türlü ısınamıyorum

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, GoW serisini bilmeyeniz yoktur. PC için bir tek 2018 var. 2018 bana çok iyi dendi, muhteşem, süper hem de dünyanın en iyi oyunu dendi. Bu oyuna ısınamadım arkadaş. Hikayesi mi ortamı mı yoksa sevmediğim için mi bilmiyorum hiçbir türlü oynayamadım. 5. saat bugün katlanabildim sonra sildim, bu forumdada çok fazla konusuna denk geldim. Yahu arkadaş bu oyun bence çok abartıldı. Nasıl 2018'in en iyi oyunu seçildi onu da anlayamadım gitti. RDR2 varken. Sony oyunlarından 2 gün önce Last of Us bitirmiştim beni çok çok sarmıştı, zombi ortamını sevmememe rağmen. Benim ölümüne God of War'cı arkadaşım var sırf onun için indirdim sildim. Oyuna 4. başlayaşım oldu bu sanırım. Benim gibi olanlar elbet vardır, ısınamayanlar bu oyun için neyi eksik gördü veya neden ısınmadığını söylerse sevinirim. Ben çok çok abartıldığını düşünüyorum. Oyunu şimdi sildim, ya Detroit'ya da Uncharted başlayacağım.

Bana da RDR2 rezalet geliyor, zevk meselesi. Ama God of War gibi bir oyunuda RDR ile karşılaştırmam, hakkıydı God of War'ın.

Ayrıca God of War fanı değilim. Onu da sevmiyorum.

Merhaba, GoW serisini bilmeyeniz yoktur. PC için bir tek 2018 var. 2018 bana çok iyi dendi, muhteşem, süper hem de dünyanın en iyi oyunu dendi. Bu oyuna ısınamadım arkadaş. Hikayesi mi ortamı mı yoksa sevmediğim için mi bilmiyorum hiçbir türlü oynayamadım. 5. saat bugün katlanabildim sonra sildim, bu forumdada çok fazla konusuna denk geldim. Yahu arkadaş bu oyun bence çok abartıldı. Nasıl 2018'in en iyi oyunu seçildi onu da anlayamadım gitti. RDR2 varken. Sony oyunlarından 2 gün önce Last of Us bitirmiştim beni çok çok sarmıştı, zombi ortamını sevmememe rağmen. Benim ölümüne God of War'cı arkadaşım var sırf onun için indirdim sildim. Oyuna 4. başlayaşım oldu bu sanırım. Benim gibi olanlar elbet vardır, ısınamayanlar bu oyun için neyi eksik gördü veya neden ısınmadığını söylerse sevinirim. Ben çok çok abartıldığını düşünüyorum. Oyunu şimdi sildim, ya Detroit'ya da Uncharted başlayacağım.
God of war gibi oyunları seviyor musunuz? Aksiyon/macera God of war'ın hikayeside çok iyi hikayeli oyun seviyorsanız. Ama tabi zevk meselesi. God of war çok fazla abartılmıyor hocam. Bu sizle alakalı bir durum birisi god of war sever diğeri sevmez. Bir oyunu sevmediniz diye çok çok abartılıyor demek yanlış.

GOW biraz yavaş açılan bir oyun. RDR2 oynamadıysanız onun da açılışı aşırı yavaştır ve RDR2 her kesime hitap eden bir oyun değil. Açılışının aşırı uzun olması ve aşırı sinematik bir deneyim sunması her kesime hitap etmiyor.

God of War gibi oyunları seviyor musunuz? Aksiyon/macera God of War'ın hikayeside çok iyi hikayeli oyun seviyorsanız. Ama tabii zevk meselesi. God of War çok fazla abartılmıyor hocam. Bu sizle alakalı bir durum birisi God of War sever diğeri sevmez. Bir oyunu sevmediniz diye çok çok abartılıyor demek yanlış.

Bu forumda benim gibi düşünen çok fazla insan var. God of War benim için RDR'nin de yanına yaklaşamaz.

GoW biraz yavaş açılan bir oyun. RDR2 oynamadıysanız onun da açılışı aşırı yavaştır ve RDR2 her kesime hitap eden bir oyun değil. Açılışının aşırı uzun olması ve aşırı sinematik bir deneyim sunması her kesime hitap etmiyor.

RDR2 bitirdim ve tekrar bitirmeyi düşünüyorum.

Nasıl 2018'in en iyi oyunu seçildi onu da anlayamadım gitti. RDR2 varken.
God of war(2018)'in önceki oyununa yani god of war 3'e bak birde 2018'deki oyuna bak. Çok iyi reboot edilmiş bir oyun ama şimdi god of war(2018)'e bak ve ragnarok'a bak grafikleri aynı gibi duruyor. O yüzden ragnarok varken elden ring kazanmıştı. 2018 yılın oyunlarında çok iyi reboot atıldığı için aldı ödülü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı