leWIN Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 "PlayStation'a bağlan" diyor ama reddetme gibi bir seçenek sunmuyor; sadece "Evet" ve "Oyundan çık" var. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
"PlayStation'a bağlan" diyor ama reddetme gibi bir seçenek sunmuyor; sadece "Evet" ve "Oyundan çık" var. Nasıl çözebilirim?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 1 Çözümler 39 19 Ekim 2024 #2 Çözemezsin. PSN hesabı açman gerek. Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 19 Ekim 2024 #3 Bir kere giriş yaptıktan sonra oturumu kapatabiliyorsunuz ancak direkt bunu atlamak için bir mod da vardı. Internet'te bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bir kere giriş yaptıktan sonra oturumu kapatabiliyorsunuz ancak direkt bunu atlamak için bir mod da vardı. Internet'te bulabilirsiniz.
KS KS leWIN Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #4 brkyozell dedi: Bir kere giriş yaptıktan sonra oturumu kapatabiliyorsunuz ancak direkt bunu atlamak için bir mod da vardı. Internet'te bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fix yedi maalesef ExellionTR dedi: Çözemezsin. PSN hesabı açman gerek. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmama da izin vermiyor ki PSN istiyor evet ve oyundan çık seçeneği var evet diyorum ama ekran baştan açılıyor beni giriş yerine falan atmıyor Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Bir kere giriş yaptıktan sonra oturumu kapatabiliyorsunuz ancak direkt bunu atlamak için bir mod da vardı. Internet'te bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fix yedi maalesef ExellionTR dedi: Çözemezsin. PSN hesabı açman gerek. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmama da izin vermiyor ki PSN istiyor evet ve oyundan çık seçeneği var evet diyorum ama ekran baştan açılıyor beni giriş yerine falan atmıyor
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 19 Ekim 2024 #5 İşe yarayıp yaramayacağına emin olamadığım bir çözüm yöntemi var. Oyunun başlatma seçeneklerine SteamDeck=1 yazıp açabilir misiniz? Linux üzerinde bu şekilde oyunu açınca direkt PSN menüsü hiç olmuyor. Artı 0 Eksi
İşe yarayıp yaramayacağına emin olamadığım bir çözüm yöntemi var. Oyunun başlatma seçeneklerine SteamDeck=1 yazıp açabilir misiniz? Linux üzerinde bu şekilde oyunu açınca direkt PSN menüsü hiç olmuyor.
KS KS leWIN Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #6 Maalesef işe yaramadı. Artı 0 Eksi