BatuhanTmzx
Hectopat
Daha fazla
Eğer yedeklerken gidip de oyunun dosyalarını yedeklediysen save falan aktaramazsın. Çünkü oyunun save dosyası "belgelerim" klasöründedir. Eğer belgelerimdeki GoW Ragnarok kısmında save dosyasını yedeklememişsen aktaramazsın.
Eğer yedeklediysen belgelerim e gidip orada oyunun olduğu kısma gel, orada anlarsın zaten.
freyayı kurtarmıstım kardesiyle konusmustu oradan devam ediyordum@BatuhanTmzx İsterseniz save dosyamı atabilirim, nerede kaldığınızı hatırlıyor musunuz? Söyleyin en yakın save yerini bulup atayım.
Anladım teşekkür ederim.@BatuhanTmzx
GOWRSAVE18
drive.google.com
En yakın bunlar var oyun yükle kısmında seçersiniz birini.GOWRSAVE19
drive.google.com
Bu dosyaları Kullanıcılar klasöründe hesabınızın isminin yazılı olduğu klasöre girin önce, sonra Kaydedilen oyunlar > God of War Ragnarök klasörü olacak. Onu bulun ve içine bu dosyaları atın. Sonra oyuna girerek oyun yükle kısmından oyuna başlayabilirsin.
@BatuhanTmzx
GOWRSAVE18
drive.google.com
En yakın bunlar var oyun yükle kısmında seçersiniz birini.GOWRSAVE19
drive.google.com
Bu dosyaları kullanıcılar klasöründe hesabınızın isminin yazılı olduğu klasöre girin önce, sonra kaydedilen oyunlar > God of War: Ragnarok klasörü olacak. Onu bulun ve içine bu dosyaları atın. Sonra oyuna girerek oyun yükle kısmından oyuna başlayabilirsin.
@BatuhanTmzx rica ederim, iyi oyunlar.
@BatuhanTmzx Ben oyunu oynarken her göreve gitmeyi ve her şeyi yapmaya çalışıyordum. Kendi save dosyamı atmıştım size. Toplamış olabilirim çoğu şeyi.Anladım teşekkür ederim.
Hocam saveler tam istediğim yerde teşekkür ederim.
Ama alınması gereken her şey alınmış benim önceki oynayışımda çok eksik aksesuarım vardı bu nasıl böyle olmuş?
@BatuhanTmzx ben oyunu oynarken her göreve gitmeyi ve her şeyi yapmaya çalışıyordum. Kendi save dosyamı atmıştım size. Toplamış olabilirim çoğu şeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.