Çözüldü GoW Ragnarok save dosyası nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BatuhanTmzx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba format öncesi crackli kullandığım Ragnarok serisini Steam'den aldım ve kurdum.
Format öncesi oyun dosyalarını HDD'me yedeklemiştim.

Orijinal oyun dosyalarına saveimi nasıl geçirebilirim?

Dosya Ekleri

• 1735574785480.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 38
Çözüm
Eğer yedeklerken gidipte oyunun dosyalarını yedeklediysen save falan aktaramazsın. Çünkü oyunun save dosyası "belgelerim" klasöründedir. Eğer belgelerimdeki GOW Ragnarök kısmında save dosyasını yedeklememişsen aktaramazsın.
Eğer yedeklediysen belgelerim e gidip orada oyunun olduğu kısma gel, orada anlarsın zaten.
Eğer yedeklerken gidipte oyunun dosyalarını yedeklediysen save falan aktaramazsın. Çünkü oyunun save dosyası "belgelerim" klasöründedir. Eğer belgelerimdeki GOW Ragnarök kısmında save dosyasını yedeklememişsen aktaramazsın.
Eğer yedeklediysen belgelerim e gidip orada oyunun olduğu kısma gel, orada anlarsın zaten.

Çözüm

Maalesef belgelerim klasörünü yedeklemedim anlaşılan onca vakit boşa gitti bu saatten sonra da tadı pek çıkmaz.

@BatuhanTmzx
En yakın bunlar var oyun yükle kısmında seçersiniz birini.
Bu dosyaları Kullanıcılar klasöründe hesabınızın isminin yazılı olduğu klasöre girin önce, sonra Kaydedilen oyunlar > God of War Ragnarök klasörü olacak. Onu bulun ve içine bu dosyaları atın. Sonra oyuna girerek oyun yükle kısmından oyuna başlayabilirsin.

@BatuhanTmzx Rica ederim, iyi oyunlar.

Anladım teşekkür ederim.

Hocam saveler tam istediğim yerde teşekkür ederim.
Ama alınması gereken her şey alınmış benim önceki oynayışımda çok eksik aksesuarım vardı bu nasıl böyle olmuş?

Son düzenleme:
@BatuhanTmzx Ben oyunu oynarken her göreve gitmeyi ve her şeyi yapmaya çalışıyordum. Kendi save dosyamı atmıştım size. Toplamış olabilirim çoğu şeyi.

@BatuhanTmzx Rica ederim, iyi oyunlar tekrardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…