Çözüldü GoW Ragnarok save dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Oyun sürekli aynı yerde çöktüğü için kaldığım yer ile ilgili bir save dosyası arıyorum. Oyunı 8 saat oynamışım.
Kaldığım yer: Valkür gibi kamufile olan freya ile savaştıktan sonra onun freya olduğunu anlıyoruz sonrasında freya ile birlikte vanaheim a gidiyoruz. Geçitten geçtiğim an oyun donuyor ve çöküyor.

Çözüm
Gerekmiyormuş fakat hepsini tek tek indirecek miyim? Benim kaldığım yer hangi save dosyasında olduğunu biliyor musunuz hocam? Biraz ilerisi olabilir o kadar sorun değil.
Tam olarak hangi kayıttır bilemiyorum denemen için hepsini indirmen gerekebilir.

Gerekmiyormuş fakat hepsini tek tek indirecek miyim? Benim kaldığım yer hangi save dosyasında olduğunu biliyor musunuz hocam? Biraz ilerisi olabilir o kadar sorun değil.
Hepsini yükleyin isterseniz, oyun yükle kısmından seçerken bölümle ilgili ufak açıklama yazıyor. Spoiler yememeniz adına tarihi en geride olan save dosyasından başlarsınız.

Save de işe yaramIyor deneyecek arkadaşlar için uyarı yapmak istedim. 2 saat önceki bir saveden başladım ve tekrar benim olduğum yere geldim çöktü. Benim kaldığım yerden bir sonraki save çok sonrası olduğu için onu yapamazdım. Yaklaşık 6 saat gidiyordu. Paylaşımlı hesap satın alıp save i ona yükleyip oynayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı