Oyun sürekli aynı yerde çöktüğü için kaldığım yer ile ilgili bir save dosyası arıyorum. Oyunı 8 saat oynamışım.
Kaldığım yer: Valkür gibi kamufile olan freya ile savaştıktan sonra onun freya olduğunu anlıyoruz sonrasında freya ile birlikte vanaheim a gidiyoruz. Geçitten geçtiğim an oyun donuyor ve çöküyor.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Gerekmiyormuş fakat hepsini tek tek indirecek miyim? Benim kaldığım yer hangi save dosyasında olduğunu biliyor musunuz hocam? Biraz ilerisi olabilir o kadar sorun değil.
Gerekmiyormuş fakat hepsini tek tek indirecek miyim? Benim kaldığım yer hangi save dosyasında olduğunu biliyor musunuz hocam? Biraz ilerisi olabilir o kadar sorun değil.
Hepsini yükleyin isterseniz, oyun yükle kısmından seçerken bölümle ilgili ufak açıklama yazıyor. Spoiler yememeniz adına tarihi en geride olan save dosyasından başlarsınız.
Save de işe yaramIyor deneyecek arkadaşlar için uyarı yapmak istedim. 2 saat önceki bir saveden başladım ve tekrar benim olduğum yere geldim çöktü. Benim kaldığım yerden bir sonraki save çok sonrası olduğu için onu yapamazdım. Yaklaşık 6 saat gidiyordu. Paylaşımlı hesap satın alıp save i ona yükleyip oynayacağım.