GoW: Ragnarok'ta Lossless Scaling kullanan var mı? Varsa kullandığınız ayarları paylaşabilir misiniz?
Sistemim:
AMD Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
16 GB RAM.
Şuan GoW: Ragnarokta orta ayarlarda güzel bir performans alıyorum Lossless Scaling kullanmadan. Ama kullanarak yüksek veya ultra ayarlar zorlanabilir mi diye merak ettim.GoW Ragnarok sorunlu çıkmış diyorlar. Ayrıca ekran kartınız iyi bence gerek yok Lossless Scaling'e. Ben bir kere denemiştim Elden Ring'te gram FPS vermedi üstüne FPS kaybettirdi.
Discord kullanmıyorum hocam. Lossless Scaling kullanırken oyun içi AMD FSR'yi açmalı mıyız kapatmalı mıyız? Ve ölçekleme türü ne olmalı?2X de dene, yardım istersen DC adını bırak.
Şu an GoW: Ragnarok'ta orta ayarlarda güzel bir performans alıyorum Lossless Scaling kullanmadan. Ama kullanarak yüksek veya Ultra ayarlar zorlanabilir mi diye merak ettim.
Discord kullanmıyorum hocam. Lossless Scaling kullanırken oyun içi AMD FSR'yi açmalı mıyız kapatmalı mıyız? Ve ölçekleme türü ne olmalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.