GoW: Ragnarok'ta Lossless Scaling işe yarar mı?

xingnan

Hectopat
GoW: Ragnarok'ta Lossless Scaling kullanan var mı? Varsa kullandığınız ayarları paylaşabilir misiniz?

Sistemim:
AMD Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
16 GB RAM.

GoW: Ragnarok'ta Lossless Scaling kullanan var mı? Varsa kullandığınız ayarları paylaşabilir misiniz?

Sistemim:
AMD Ryzen 5 3500X.
GTX 1660 Super.
16 GB RAM.

GoW Ragnarok sorunlu çıkmış diyorlar. Ayrıca ekran kartınız iyi bence gerek yok Lossless Scaling'e. Ben bir kere denemiştim Elden Ring'te gram FPS vermedi üstüne FPS kaybettirdi.

GoW Ragnarok sorunlu çıkmış diyorlar. Ayrıca ekran kartınız iyi bence gerek yok Lossless Scaling'e. Ben bir kere denemiştim Elden Ring'te gram FPS vermedi üstüne FPS kaybettirdi.
Şuan GoW: Ragnarokta orta ayarlarda güzel bir performans alıyorum Lossless Scaling kullanmadan. Ama kullanarak yüksek veya ultra ayarlar zorlanabilir mi diye merak ettim.

2X de dene, yardım istersen DC adını bırak.
Discord kullanmıyorum hocam. Lossless Scaling kullanırken oyun içi AMD FSR'yi açmalı mıyız kapatmalı mıyız? Ve ölçekleme türü ne olmalı?

Şu an GoW: Ragnarok'ta orta ayarlarda güzel bir performans alıyorum Lossless Scaling kullanmadan. Ama kullanarak yüksek veya Ultra ayarlar zorlanabilir mi diye merak ettim.

Discord kullanmıyorum hocam. Lossless Scaling kullanırken oyun içi AMD FSR'yi açmalı mıyız kapatmalı mıyız? Ve ölçekleme türü ne olmalı?

Zorlarsınız, bence AMD FSR'ı kendi sisteminizden kapatıp Lossless Scaling dekini kullanın oradaki daha iyi hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı