Lossless Scaling işe yaramıyor

Dostum bu öyle bir şey değil. 10 FPS alıyorum X2 yapsın gibi bir şey değil. En azından 40-50 FPS alman gerekiyor ki gecikmen düşsün. Senin ekran kartın normalde 30 FPS zor işlerken araya AI hesaplaması katıyorsun doğal olarak performans yerleri öpüyor. Ki 60 Hz monitörde zaten bu programı kullanma.
Aynen öyle, Lossless Scaling özeti bu.

Ürün iade talebinde bulundum Battlefield 2 dolar olmuş bir daha böyle vaadlere inanmayacağım almayın aldırtmayın.
Almayın aldırtmayın diye bir şey yok, program vaad ettiği şeyi oldukça iyi şekilde yere getiriyor. Siz neyi nerede kullanacağınız hakkında bilginiz yok sadece. Lossless Scaling demiyor 10FPS Valorant'ı 60 yaparım.

Almayın aldırtmayın diye bir şey yok, program vaad ettiği şeyi oldukça iyi şekilde yere getiriyor. Siz neyi nerede kullanacağınız hakkında bilginiz yok sadece. Lossless Scaling demiyor 10FPS Valorant'ı 60 yaparım.
Haklisiniz. Bende Forest'da 50'den 120'ye falan cikariyordu.

3 parti uygulamalar yazılımlar ekran kartının vermedigi FPS'i verdirmez DLSS FSR'da da görüntü kalitesinden pixelinden caliyor Lossless Scaling'de benzer mantık ama gereksiz

Almayın aldırtmayın diye bir şey yok, program vadettiği şeyi oldukça iyi şekilde yere getiriyor. Siz neyi nerede kullanacağınız hakkında bilginiz yok sadece. Lossless Scaling demiyor 10FPS Valorant'ı 60 yaparım.

Hocam bende The Forest ve Minecraft'ta işe yarıyor ama RDR2'de yaramıyor ve düşürüyor GPU gücünden mi kaynaklı 180 Hz monitörüm var.

GPU gücü ve vram gerekli. Bilmeden alıp kullanıyorsunuz. Sonra övgü yerine kötüleme oluyor. Yazılımı yapan boşuna yapmamış. Son kullanıcıya hitap etmiyor.

Hocam bende The Forest ve Minecraft'ta işe yarıyor ama RDR2'de yaramıyor ve düşürüyor GPU gücünden mi kaynaklı 180 Hz monitörüm var.

RDR 2 de kaç alıyorsun normalde? 60 fps üstü ve sabit alıyorsan rivatuner ile 60 fps kitleyip 3x yapmayı dene.

Program ayrıca gayet iyi çalışıyor.

RDR 2 de kaç alıyorsun normalde? 60 fps üstü ve sabit alıyorsan rivatuner ile 60 fps kitleyip 3x yapmayı dene.

RX 570 4gb ekran kartım var rdr2 2K da yüksek ayarlarda 30-40 arası grafik ayarlarını düşürüp deneyeyeyim birde programın kötü çalıştığını belirtmedim programı film izlerken de kullanıyorum akıcı oluyor film

RDR 2 de kaç alıyorsun normalde? 60 FPS üstü ve sabit alıyorsan RivaTuner ile 60 FPS kitleyip 3X yapmayı dene.

Hocam anlam veremedigim şekilde ayarları düşürmeden FPS'i iki katına çıkardı ve çalışmayan oyunlarda da çalışmaya başladı artık.

Son düzenleme:
@osasadam İyi işte. Artık güzelce oynarsın. RivaTuner ile mi yaptın yoksa kendiliğinden mi oldu? Ayarları düşürmeden dediğin oyun grafiğinden mi bahsediyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı