GoW: Ragnarok'taki Valhalla oynanır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
GoW 2018'in ardından GoW: Ragnarok'ı da bitirdim. Cidden hayatımda oynadığım en iyi seriydi. Ragnarok özellikle. Muhteşemin ötesindeydi ve ana menüde Valhalla diye bir seçenek var. İnternetten baktım 6-10 saat civarı gözüküyor. Daha oynamadığım bir dünya oyun var. Sizce Valhalla'yı oynamalı mıyım? Zevkli mi? Hikayeye bir şeyler ekliyor mu? Yoksa Valhalla aşırı gerekli olmayan öylesine orta halli bir şey mi?Yeni oyuna mı geçeyim?

Allah Allah öyle bir şey mi var 😀. Ben şu an Ragnarok'u oynuyorum elbette çok güzel ama oyun süresi artsın diye o kadar gereksiz şeyler var ki. Bazen çok bayıyor.

Ben düşman tipi ve oynanış baymasın diye neredeyse hiçbir yan görevi yapmadım hâliylede sıkıldım denemez sadece başta aynı düşman tipini manasız şekilde karşıma çıkarması ve sürekli kesmek zorunda kalmam tam sıkacaktı oyun hareketlendirdi kendini. Özellikle son 9 10 saat nasıl geçti bilmiyorum. Oyunun son yarım saatide keşke bitmeseydi deyip durdum içimden. Şimdi yeni oyun için kafayı yiyeceğim, yeni oyun çıkınca oynasaydım keşke. Hemen yenisine geçerdim😃

Allah Allah öyle bir şey mi var 😀. Ben şuan Ragnarok'u oynuyorum elbette çok güzel ama oyun süresi artsın diye o kadar gereksiz şeyler var ki. Bazen çok bayıyor.
Şuan Wukong oynuyorum bitince Ragnarok'a geçicem de GoW 2018'e göre neden bu oyun çok da sevilmiyor?

GoW 2018'in ardından GoW: Ragnarok'ı da bitirdim. Cidden hayatımda oynadığım en iyi seriydi. Ragnarok özellikle. Muhteşemin ötesindeydi ve ana menüde Valhalla diye bir seçenek var. İnternetten baktım 6-10 saat civarı gözüküyor. Daha oynamadığım bir dünya oyun var. Sizce Valhalla'yı oynamalı mıyım? Zevkli mi? Hikayeye bir şeyler ekliyor mu? Yoksa Valhalla aşırı gerekli olmayan öylesine orta halli bir şey mi? Yeni oyuna mı geçeyim?

Valhalla da fena bir DLC değil çok sevilmedi ama kratos tek başına çıkıyor bu yolculuğa eski kratosu falan sorguluyor.

Ben düşman tipi ve oynanış baymasın diye neredeyse hiçbir yan görevi yapmadım hâliylede sıkıldım denemez sadece başta aynı düşman tipini manasız şekilde karşıma çıkarması ve sürekli kesmek zorunda kalmam tam sıkacaktı oyun hareketlendirdi kendini. Özellikle son 9 10 saat nasıl geçti bilmiyorum. Oyunun son yarım saatide keşke bitmeseydi deyip durdum içimden. Şimdi yeni oyun için kafayı yiyeceğim, yeni oyun çıkınca oynasaydım keşke. Hemen yenisine geçerdim😃
Yan görevlerden bahsetmiyorum özellikle o kızın adını hatırlamıyorum orada o kadar uzattılar ki bilgisayarı kırasım geldi. Şuan belki 7'inci saatinde falanımdır bakmadım.

Şuan Wukong oynuyorum bitince Ragnarok'a geçicem de GoW 2018'e göre neden bu oyun çok da sevilmiyor?
Şuan ulaştığım yere bakacak olursam ilk oyun daha dengeli. Bilemiyorum.

Valhalla da fena bir DLC değil çok sevilmedi ama kratos tek başına çıkıyor bu yolculuğa eski kratosu falan sorguluyor.
Kratos'un şuursuz oluşu daha şaşalı. Şuan ağlıyor gibi.

Yan görevlerden bahsetmiyorum özellikle o kızın adını hatırlamıyorum orada o kadar uzattılar ki bilgisayarı kırasım geldi. Şuan belki 7'inci saatinde falanımdır bakmadım.

Şuan ulaştığım yere bakacak olursam ilk oyun daha dengeli. Bilemiyorum.
İlk oyunda bence hiç epik fight yoktu son fight hariç. Bir de aynı yerlerde dönüp dolaşıyorduk bunlar düzeltildi mi Ragnarok'da?

İlk oyunda bence hiç epik fight yoktu son fight hariç. Bir de aynı yerlerde dönüp dolaşıyorduk bunlar düzeltildi mi Ragnarok'da?
Ragnarok'ta çok farklı haritalar var o açıdan çok başarılı iş yapmışlar. Bazı 3D tasarımları nasıl yaptılar diye oturup düşündüğüm oldu 🙃

Şu an Wukong oynuyorum bitince Ragnarok'a geçeceğim de GoW 2018'e göre neden bu oyun çok da sevilmiyor?
Gayet seviliyor aslında. Sadece ilk oyun gibi seriyi komple değiştirecek bir şey yapmadığı için aynı etkiyi bırakmadı. Temelde 2018'deki oyunun oynanış ve genel anlamda çok daha çeşitlendirilmiş, genişlemiş hali gibi ki bu gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı