GOW vs CP2077 vs GTA V

YnlzAtM

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Malum Epic üzerinden indirimler bitmekte. Ben de karta bugün para yükledim ve acaba oyun alsam mı diye düşünmeye başladım. Alırsam indie değil de bu 3 oyun arasından birini almayı düşünüyorum. Sizce alınmalılar mı veya hangisi alınmalı? Aydınlatırsanız çok sevinirim. (Bütçe birine yetiyor anca :( )

16 yaşındayım Müslüman'ım ama ölmekten çok korkuyorum lütfen doğru gerçekleri rahatlatıcı bir şekilde söyler misiniz çünkü mesela YouTube'da hep korkunç gösteriyorlar en tanındık din kanalları bile isimlerini vermeyeceğim siz biliyorsunuz bu arada bu dediklerimi yanlış anlamayın mesela kabirde böyle insanın içinden bir mavi insan daha ruh olarak kalkıyor zorlanarak bunlar akşam aklıma geliyor ve yatamıyorum hep farklı bakış açıları ve ddüşünceler ile yatıştırıyorum ama bir şekilde aklıma tekrar geliyor yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim dehşet verici geliyor ve dahası ama şu an aklıma gelmedi.

İyi misin kardeşim var mı sana yardımcı olabileceğim bir konu içini ferah tut, konuşulur bunlar ama ayrı bir konu açman gerek burada konu dışı uyarısı yeriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı