cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #331 Blacksidemre dedi: İyi olmaya çalışıyoruz hocam. Bir video için sizin PP'nizi kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Benim değil o fotoğraf. Aşağıdaki adresten ayrıntılara ve daha farklı hallerine ulaşabilirsin. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org
Blacksidemre dedi: İyi olmaya çalışıyoruz hocam. Bir video için sizin PP'nizi kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Benim değil o fotoğraf. Aşağıdaki adresten ayrıntılara ve daha farklı hallerine ulaşabilirsin. Fedora Linux An innovative platform for hardware, clouds, and containers, built with love by you. getfedora.org
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Eylül 2020 #333 Kola ve cipsim ile sosyaldeki linç takımını izlerken sabah 8:30'da kalkmak zorunda olduğum için üzülüyorum.
Kola ve cipsim ile sosyaldeki linç takımını izlerken sabah 8:30'da kalkmak zorunda olduğum için üzülüyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #334 rydn dedi: Bir şey merak ettim. Sosyaldeki hocalarım kaç yaşında Genişletmek için tıkla... Kullanıcının profilinde kaç yaşında olduğunu görebilirsiniz hocam. Mesela ben de 16 görünüyor.
rydn dedi: Bir şey merak ettim. Sosyaldeki hocalarım kaç yaşında Genişletmek için tıkla... Kullanıcının profilinde kaç yaşında olduğunu görebilirsiniz hocam. Mesela ben de 16 görünüyor.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2020 #335 YKS'ci tayfaya selam olsun.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #336 rydn dedi: Bir şey merak ettim. Sosyaldeki hocalarım kaç yaşında Genişletmek için tıkla... Ne önemi var yaşın? Kendi aramızda takılıyoruz forumda. Sonra herkes aşağıdaki gibi dolanır.
rydn dedi: Bir şey merak ettim. Sosyaldeki hocalarım kaç yaşında Genişletmek için tıkla... Ne önemi var yaşın? Kendi aramızda takılıyoruz forumda. Sonra herkes aşağıdaki gibi dolanır.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 21 Eylül 2020 #337 cengover_ekin dedi: Sevgili goygoycular, bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Hayatın anlamını düşünüyordum sonra kedim bana baktı ben ona baktım.
cengover_ekin dedi: Sevgili goygoycular, bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Hayatın anlamını düşünüyordum sonra kedim bana baktı ben ona baktım.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 21 Eylül 2020 #338 cengover_ekin dedi: Ne önemi var yaşın? Kendi aramızda takılıyoruz forumda. Sonra herkes aşağıdaki gibi dolanır. Eki Görüntüle 676362 Genişletmek için tıkla... Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim.
cengover_ekin dedi: Ne önemi var yaşın? Kendi aramızda takılıyoruz forumda. Sonra herkes aşağıdaki gibi dolanır. Eki Görüntüle 676362 Genişletmek için tıkla... Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #339 rydn dedi: Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman merak etmeye dewamke.
rydn dedi: Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman merak etmeye dewamke.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #340 @cengover_ekin hocam haklı. Saygı çerçevesi içinde olduğumuz sürece yaşın önemi yok bence.