cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #611 Andar Han dedi: Bence ben iyiyim, bence böyle, bu benim görüşüm, kendi açımdan baktığımda ben böyle düşünüyorum. Diğer görüşlere de saygılıyım tabi ama bence böyle. Genişletmek için tıkla... Bildirim geldi mi? Mesaj yazdığım zaman en son mesajıma ekledi. Manasız bir mesaj oldu diye düşündüm.
Andar Han dedi: Bence ben iyiyim, bence böyle, bu benim görüşüm, kendi açımdan baktığımda ben böyle düşünüyorum. Diğer görüşlere de saygılıyım tabi ama bence böyle. Genişletmek için tıkla... Bildirim geldi mi? Mesaj yazdığım zaman en son mesajıma ekledi. Manasız bir mesaj oldu diye düşündüm.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #612 Oyun öneriniz var mıdır? Tür felan önemli değil yeni sistem aldım oyanyacak oyun bulamıyorum bu arada Windows kullanıyorum.
Oyun öneriniz var mıdır? Tür felan önemli değil yeni sistem aldım oyanyacak oyun bulamıyorum bu arada Windows kullanıyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Eylül 2020 #613 AnonimBiri dedi: Tür felan önemli değil yeni sistem aldım oyanyacak oyun bulamıyorum bu arada Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ücretli, ücretsiz?
AnonimBiri dedi: Tür felan önemli değil yeni sistem aldım oyanyacak oyun bulamıyorum bu arada Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ücretli, ücretsiz?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #614 Yapıştır Euro Truck Simulator 2 ya da American Truck Simulator. Mis gibi oyunlar.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Eylül 2020 #615 cengover_ekin dedi: Bildirim geldi mi? Mesaj yazdığım zaman en son mesajıma ekledi. Manasız bir mesaj oldu diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi bir bakayım demiştim ne oldu acaba diye. Ekleme mevzusu da forumun ilginç bir özelliği arada mesaj yoksa öncekine ekleniveriyor.
cengover_ekin dedi: Bildirim geldi mi? Mesaj yazdığım zaman en son mesajıma ekledi. Manasız bir mesaj oldu diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi bir bakayım demiştim ne oldu acaba diye. Ekleme mevzusu da forumun ilginç bir özelliği arada mesaj yoksa öncekine ekleniveriyor.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #616 Kerem00 dedi: Ücretli, ücretsiz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olsa daha iyi olur korsan kullanmaya niyetim yok açıkcası.
Kerem00 dedi: Ücretli, ücretsiz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olsa daha iyi olur korsan kullanmaya niyetim yok açıkcası.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #617 Andar Han dedi: Bildirim gelmedi bir bakayım demiştim ne oldu acaba diye. Ekleme mevzusu da forumun ilginç bir özelliği arada mesaj yoksa öncekine ekleniveriyor. Genişletmek için tıkla... İyi denk gelmiş o zaman. Ben düşünüyordum, biri yazsa iyi olurdu diye.
Andar Han dedi: Bildirim gelmedi bir bakayım demiştim ne oldu acaba diye. Ekleme mevzusu da forumun ilginç bir özelliği arada mesaj yoksa öncekine ekleniveriyor. Genişletmek için tıkla... İyi denk gelmiş o zaman. Ben düşünüyordum, biri yazsa iyi olurdu diye.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #618 Canlı ders kaçamağı yapıyoruz Bugün nasılsınız?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #619 Blacksidemre dedi: Canlı ders kaçamağı yapıyoruz Bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Bu saate ders mi kalır? İyiyiz, çok şükür.
Blacksidemre dedi: Canlı ders kaçamağı yapıyoruz Bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla... Bu saate ders mi kalır? İyiyiz, çok şükür.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #620 cengover_ekin dedi: Yapıştır Euro Truck Simulator 2 ya da American Truck Simulator. Mis gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Direksiyon seti yoksa ?
cengover_ekin dedi: Yapıştır Euro Truck Simulator 2 ya da American Truck Simulator. Mis gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Direksiyon seti yoksa ?