GP Medusa mikrofon çalışmıyor

djsamet34

Femtopat
Dün Gamepower Medusa 7.1 USB girişli kulaklık modelini bilgisayarıma taktım ve cızırtı geliyordu ş diye. Bir süre sonra mikrofonunda çalışmadığını fark ettim. Ardından eski kulaklıgımı taktıgımda ise aynı sorunla karşılaştım ve internetde her türlü çözüm yolunu aradım. Ne yaptıysam olmadı eski kulaklıgım jak girişli olmasına ragmen Mic'i maalesef calısmıyor sadece ş diye bir ses geliyor mikrofonu dinle dediğimde. Çözümü nedir bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun. Kafayı yemek üzereyim.

Aynı kulaklığı 1,5 sene kullandım. İlk senesinde mikrofon bozuldu, 1,5 sene dolarken de sol kulaklıktan ses gelmemeye başladı.

Kısacası Gamepower'dan beklenen performans. Garantiye gönderme şansınız varsa gönderin.
Zaten geri gönderdim yalnız sorun şu ki eski kulaklıgımda calısmıyor.

Başka bilgisayarda deneyin. Arkadaşınızın ki vs.

Evde 2 tane pc var , 2 side sorunsuz bir şekilde ses giriş ve çıkışları gayet düzgün calısıyordu eski kulaklıgım olan rampage kulaklıgımda gayet sorunsuz calısıyordu ne zaman ki gamepower ın kulaklıgını taktim pc de ses bozuldu yani mic çalışmamaya başladı aynı sorun 2 pc dede oldu ve düzelmiyor rampagee yi takıyorum microfonu görüyor ama sesim gitmiyor mikrofonu dinle dediğimde sadece şşşşş diye bir ses cıkıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı