Başlıkta belirttiğim iki pilin fiyatları arasında neredeyse 100₺ fark var. Fakat özellikleri arasında bir fark göremedim yanında (+) ibaresi olan pilin yeni nesil veya 2. nesil olduğunu düşünüyorum. İnternette kendi başıma yeterince bilgi bulamadım yardımcı olursanız...
Bu konu haricinde yazacaklarımı istesem de buraya sığdıramayacağım için tek bir cümleyle,
Tekrardan Geçmiş olsun Türkiye.
Benim bahsettiğim şey ayrı, GP eski nesil beyaz yeşil pillerden sonra yeni nesil tamamen yeşil modelleri ReCyko ismiyle çıkarttı sonra bu yeni piller normal modeller ve Pro olarak ikiye ayrılıyor en son olarak ise Plus modeller var. Fakat ben farkın ne olduğunu anlayamadım.
Bu arada Plus olarak attığınız yeşil pilde Plus değilmiş ben Plus'ları şöyle göstereyim:
GP ReCyko Pro 2000mAh AA Şarj Edilebilir Kalem Pil 4'lü Paket pilfenerampul.com'da. GP ReCyko Pro 2000mAh AA Şarj Edilebilir Kalem Pil 4'lü Paket ürününü en uygun fiyat avantajları ile satın almak için hemen tıklayın.
Sitesinde Plus modelleri gözükmüyor, ReCyko ve Pro var sadece sanırım. İkinci attığınız ReCyko 2700 serisi olduğundan 2700 mah yazmışlar hata var yani gelen ürün düz ReCyko. İlk attığınızda Pro. Bunların özellikleride yazdığım gibi zaten bence Pro olanlar daha mantıklı.
Sitesinde Plus modelleri gözükmüyor, ReCyko ve Pro var sadece sanırım. İkinci attığınız ReCyko 2700 serisi olduğundan 2700 mah yazmışlar hata var yani gelen ürün düz ReCyko. İlk attığınızda Pro. Bunların özellikleride yazdığım gibi zaten bence Pro olanlar daha mantıklı.