Gpad M7206 tablete nasıl format atılabilir?

Ekranı basmıyor mu, yoksa cihaz donuyor mu?
Donuyor sanırım. Kilit ekranındaki saat ilerlemiyor, ayrıca üstte preparing memory device bildirimi duruyor.
Android 2 ile bu tablette kilit ekranını geçemedim, bir de Android 4 ROM varmış. Android 4 ile boot alması saatler sürer herhalde.

Son düzenleme:
Android 2 ile bu tablette kilit ekranını geçemedim, bir de Android 4 ROM varmış. Android 4 ile boot alması saatler sürer herhalde.

Hocam bence Android 2 de donmasının sebebi sistemsel bir uyuşmazlık gibi duruyor. Anroid 4 o cihaz için hazırlanmış ise en kötü arayüzünün bir şekilde akabilmesi lazım.

IMG_20220410_143416.jpg

Şanstan elektrik gitti. Data partitionunu sıfırlamazsanız sistem stabil olmaz diyor. Nasıl sıfirlayabilirim acaba?

Eki Görüntüle 1355188
Şanstan elektrik gitti. Data Partition'unu sıfırlamazsanız sistem stabil olmaz diyor. Nasıl sıfirlayabilirim acaba?

Fastboot ya da recovery. Bu cihazda fastboot olduğundan şüpheliyim.
Recovery varsa oradan yapılabilir ama sanırım o da yok, belki sistem yükseltme paketine bir script sıkıştırılabilir ama bunun içinde data partitionunun girdisi lazım olur. Benim de aklıma şu an başka bir yol gelmedi maalesef.

Fastboot ya da recovery. Bu cihazda fastboot olduğundan şüpheliyim.
Recovery varsa oradan yapılabilir ama sanırım o da yok, belki sistem yükseltme paketine bir script sıkıştırılabilir ama bunun içinde data partitionunun girdisi lazım olur. Benim de aklıma şu an başka bir yol gelmedi maalesef.
Anlıyorum hocam. Tabletin alt kısmındaki geniş yer iPhone 4'teki güç kısmı gibi, oradan veri alım verimi yapmam muhtemel. Belki ADB ile bir şeyler yaparım.
Android 4 yazılımını buldum ve kurdum. Aldığım sonuç Failed to recover system, system halted oldu. Brick oldu herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı