Gpedit.msc açılmıyor

realperen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, internetimi hızlandırmak istiyordum, bu yüzden

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosunu açtım. Çok güzel gidiyordum, hemen hemen her şeyi yapmışken " gpedit.msc " kısmına geldim. Bilgisayarım "Windows 10 Home" sürümünde olduğu için açılmıyordu. Bunun bir çözüm yolu vardır dedim ve "gpedit.msc sorununu nasıl çözebilirim?" diye arattım. Karşıma TechWorm'un

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videosu çıktı. Dediklerini harfiyen yerine getirdim; açıklamasındaki linke (2'sine de) tıklayıp dosyayı indirdim, inen dosyayı ayıkladım, 64 Bit'lik bir bilgisayarım olduğu için " gpedit-enable-X64 " dosyasını yönetici olarak çalıştırdım. Yüklenmesini bekledim ve yüklendi ama " gpedit.msc "yi açmaya çalıştığında gene açılmadı. Nedenini bilen ve yardım edebilecek var mı?

Merhaba, internetimi hızlandırmak istiyordum, bu yüzden.

Videosunu açtım. Çok güzel gidiyordum, hemen hemen her şeyi yapmışken " gpedit.msc " kısmına geldim. Bilgisayarım "Windows 10 Home" sürümünde olduğu için açılmıyordu. Bunun bir çözüm yolu vardır dedim ve "gpedit.msc sorununu nasıl çözebilirim?" diye arattım. Karşıma Techworm'un.

Videosu çıktı. Dediklerini harfiyen yerine getirdim; açıklamasındaki linke (2'sine de) tıklayıp dosyayı indirdim, inen dosyayı ayıkladım, 64 Bit'lik bir bilgisayarım olduğu için " gpedit-enable-X64 " dosyasını yönetici olarak çalıştırdım. Yüklenmesini bekledim ve yüklendi ama " gpedit.msc "yi açmaya çalıştığında gene açılmadı. Nedenini bilen ve yardım edebilecek var mı?

Home sürümünde açılmıyor diye biliyorum yaptığınız şey ise bana pek doğru gelmedi açıkçası 🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı