rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 17 Kasım 2020 #31 @SametDursun Şükredelim o zaman 2020 Yılında internet konusunda 101. sıradayız ekonomimiz berbat ve bunun sorumlusu biz değiliz. Bir telefon alacağım fiyatlar tavan yapmış 3 yıl önce çıkmış telefona 4000 TL para verilir mi? Memlekette sürekli din sömürülüyor insanlar buna şükür diye diye bu hallere geldik daha da kötü olmak istemiyoruz!
@SametDursun Şükredelim o zaman 2020 Yılında internet konusunda 101. sıradayız ekonomimiz berbat ve bunun sorumlusu biz değiliz. Bir telefon alacağım fiyatlar tavan yapmış 3 yıl önce çıkmış telefona 4000 TL para verilir mi? Memlekette sürekli din sömürülüyor insanlar buna şükür diye diye bu hallere geldik daha da kötü olmak istemiyoruz!
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #32 1 megabit interneti 40 liraya alıyorum, yeter bana. Gençler de iyice nankör olmuş 16 en hızlısı işte. (!)
1 megabit interneti 40 liraya alıyorum, yeter bana. Gençler de iyice nankör olmuş 16 en hızlısı işte. (!)
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #33 SametDursun dedi: Eee bu konuda elimizden gelen bir şey yok şükredecegiz tabii ki başka öneriniz mi var? Genişletmek için tıkla... İsveç’te 5000 nüfuslu izole bir adanın internet hızları. Konuşulacak pek bir şey yok..
SametDursun dedi: Eee bu konuda elimizden gelen bir şey yok şükredecegiz tabii ki başka öneriniz mi var? Genişletmek için tıkla... İsveç’te 5000 nüfuslu izole bir adanın internet hızları. Konuşulacak pek bir şey yok..
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #34 @rootz Bana neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamadım. Ben zaten ülke iyi gibi bir ifade de kullanmadım. Zaten en kısa sürede ülkeden kurtulmayı planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
@rootz Bana neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamadım. Ben zaten ülke iyi gibi bir ifade de kullanmadım. Zaten en kısa sürede ülkeden kurtulmayı planlıyorum.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 17 Kasım 2020 #35 @SametDursun Yok şükredelim Allah şükredenlerin yayındadır zaten bizim böyle dolar gibi euro gibi dünyevi şeylere ihtiyacımız yok (!)
@SametDursun Yok şükredelim Allah şükredenlerin yayındadır zaten bizim böyle dolar gibi euro gibi dünyevi şeylere ihtiyacımız yok (!)