GPON modem önerisi

Ferhat koçak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tulpar T7 V20.6.2 17,3
Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)
RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
30,05mm Kalınlık
2,5kg Ağırlık
Merhaba arkadaşlar, ben 4 veya 5 yıldır Vodafone fiber kullanıyorum evdeki modemim çok kararlı çalışmıyor sürekli bir bağlantım yavaş.
Modemden mi yoksa internet sağlayıcısından mı bilmiyorum. Modemdendir büyük ihtimalle diye GPON modem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiber hattınız da ONT + router mı var yoksa ONT dahil router mı var? GPON modem diye bir şey maalesef satılmıyor.

Fiber hattınız da ONT + router mı var yoksa ONT dahil router mı var? GPON modem diye bir şey maalesef satılmıyor.
hocam eve direk fiber optik giriyor ona nasıl kontrol edebilirim kullandığım modem
G-240W-J nokia

Merhaba. Maalesef önersek de çalışmayacak. Mümkünse Vodafone’un size ONT cihazı ayrı bir modem vermesini sağlayın, sonra da (tercihen bir Keenetic) router alıp şu rehber sayesinde PPPoE şifrenizi öğrenerek yeni router’ınıza geçin; mümkün değilse de G-240W-J’nin WiFi gibi özelliklerini kapatıp LAN portuna bir router takıp kullanabilirsiniz, internetinizde kalite artışı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…