- Monitör
- Gamepower GPR24C1MS144
Merhaba dostlar, forum sakinleri. Cahiliye donemi diyebilecegimiz bir donemde aldigim bu Gamepower monitoru sizce değiştirmeli miyim? Degistirmeliysem neden? Beni pek rahatsiz eden bir şeyde yok. Anladigim kadariyla Samsung panel kullanilmis ancak bir tek panel bilgisi var elimizde sanirim. Baska adamakıllı incelemesi bile yok. Rekabetçi oyunları aşırı fazla oynamıyorum ancak genellikle o tarz oyunlar oynuyorum.
Normal ve iyi bir monitörün renkleri nasıl olmalı vs. böyle konulara da hiç hakim değilim o yüzden iyi mi kötü mü bir fikrim yok zaten.
2. elde satarsam ne kadara satabilirim onu da bilmiyorum. Param Güvende'yle asla satmam monitör gibi bir cihazı. Elden de satılır mı pek fikrim yok muhtemelen elimde kalır.
Sorulari tek tek cevaplarsaniz sevinirim.
@BerkayZ87 @EfeAkkaya @382019
Normal ve iyi bir monitörün renkleri nasıl olmalı vs. böyle konulara da hiç hakim değilim o yüzden iyi mi kötü mü bir fikrim yok zaten.
2. elde satarsam ne kadara satabilirim onu da bilmiyorum. Param Güvende'yle asla satmam monitör gibi bir cihazı. Elden de satılır mı pek fikrim yok muhtemelen elimde kalır.
Sorulari tek tek cevaplarsaniz sevinirim.
@BerkayZ87 @EfeAkkaya @382019
Son düzenleyen: Moderatör: