GPT Disk Formatında Sistemim Yavaş Çalışıyor

Daha fazla  
Meslek
PC 💻
Merhaba,

Uefi desteği olan anakart mevcut. Ssd kullanıyorum. Uefi özellikli bir Windows 8.1 refuse idi sanırım. O program ile Flash belleğe Gpt seçerek iso yu yazdım. Format esnasında da cmd ile mbr yi Gpt yaptım. Fakat sanki açılış kapanış daha yavaş gibime geldi Gpt ile. Asus Bios ekranından sonra sistem açılıyor şuan. Tekrar convert edip mbr yapıp format atsam mı diyorum?

Bende gpt ve windows 8.1 pro'ya yeni geçtim windows 7'den sistem öncekine göre daha hızlı gibi, hatta ssd bile yok.8 mb önbellekli,5400rpm dönüş hızına sahip en dandik harddisk.

Bende gpt ve windows 8.1 pro'ya yeni geçtim windows 7'den sistem öncekine göre daha hızlı gibi, hatta ssd bile yok.8 mb önbellekli,5400rpm dönüş hızına sahip en dandik harddisk.
Ne bileyim mbr de 5 sn de açılan pc şuan Gpt den sonra 18 sn de açılıyor. Bu durum beni az da olsa huzursuz etti. Ama nereye baksam en güncel yapı Gpt deniyor.

açılışta mı sadece sorun yoksa sistem normal çalışırken bir yavaşlama var mı?
Açılış 7 den 22 saniyeye çıktı. Bugün tekrar mbr yapıp format attım düzeldi. Neden Gpt böyle yavaş? Hem bana artısı nedir? Ssd 120 gb tek bölüm, wd 2tb tek bölüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı