Slashing
Kilopat
- RAM
- 8x2 16 GB 4800MHz
- SSD veya HDD modeli
- 1 T.B
- Ekran kartı
- RTX 4070
- Anakart
- Asus
- İşlemci
- 13980hx
Merhaba arkadaşlar, ROG G18 model bir cihaz satın aldım ve Home işletim sistemiyle geldi. Bunu Pro yapmak için Windows'un kendi sitesinden Rufus yardımıyla diskim GPT olduğu için GPT olarak USB'ye yazdırdım. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat Boot'dan USB'yi seçip kurulum yapma yerine gelince sadece USB diskini görüyor, M.2 SSD'yi hiçbir şekilde görmüyor.
Format ekranındayken Shift + F10 yapıp diskpart - disk list yazdığımda da diskim aynı şekilde gözükmüyor.
Saatlerdir uğraşıyorum fakat hiçbir şekilde format atamadım. Üstelik bir de disk yönetiminden diski ayırdım, belki ayrılan diski MBR yaparım ve oraya yüklerim diye, 1TB M.2'nin sadece 65 GB'sini kullanarak yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ek olarak Bios üzerinden Advanced'e geçip VMD'yi kapattığımda ise M.2 SSD'yi görünüyor fakat bu seferde diskleri silip kurulum yapamıyorum.
Format ekranındayken Shift + F10 yapıp diskpart - disk list yazdığımda da diskim aynı şekilde gözükmüyor.
Saatlerdir uğraşıyorum fakat hiçbir şekilde format atamadım. Üstelik bir de disk yönetiminden diski ayırdım, belki ayrılan diski MBR yaparım ve oraya yüklerim diye, 1TB M.2'nin sadece 65 GB'sini kullanarak yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ek olarak Bios üzerinden Advanced'e geçip VMD'yi kapattığımda ise M.2 SSD'yi görünüyor fakat bu seferde diskleri silip kurulum yapamıyorum.
Son düzenleme: