Format atamadım derken ? Kurulum esansında tüm diskleri siliyorsun ?Format atarken HDD gözüküyordu ancak GPT biçiminde HDD olduğu için format atamadım. Sonra öbür HDD'yi takıp bilgisayarı çalıştırılan sonra kendi HDD'mi taktım. Sonra hiçbir şekilde HDD'mi görmedi. Neden?
Format atamadım derken? Kurulum esansında tüm diskleri siliyorsun?
Formattan kastın nedir? Disk biçimlendirme mi yoksa işletim sistemi formatlama mı? GPT dediğin bir disk bölümleme yöntemi. HDD'nin gözükmesini etkilemiyor olmalı.
Kablolarda temassızlık gibi bir durum olabilir mi? HDD'nin çalıştığından emin olabilir misin? Elinle temas edersen titrediğini hissetmen gerek.
Bu bölüm hocam görsel temsiliDisk silme bölümü dediğin nedir? Bir yerden resmini bulup falan gönderebilir misin?
Orada gözüküyor ama disk yönetiminde yok Biosta gözüküyor.Göremedim derken ? BIOS'ta SATA AHCI olduğuna emin ol.
Hocam 2 tane Sata kablo yok bu hddyi bios üzerinden sıfırlayamaz mıyım ?O ekranda CMD açıp. Disk part yaz. Sonrada list disk yazıp görsel gönder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.