R rainytt Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 RAM Corsair Vengeance 2×16 5200 MHz SSD veya HDD modeli 1TB SSD Ekran kartı RTX 4060 Ti Anakart Asus Prime A-620M İşlemci Ryzen 5 7600 Bilgisayara Windows Update güncellemesi geldi ve yaptıktan sonra GPU 0 işlemcinin grafik birimi GPU 1 ekran kartım oldu ancak test ettim Valorant falan oynarken ekran kartını kullanıyor ve acayip geç kapanmaya başladı. Bir sorun teşkil eder mi?
Bilgisayara Windows Update güncellemesi geldi ve yaptıktan sonra GPU 0 işlemcinin grafik birimi GPU 1 ekran kartım oldu ancak test ettim Valorant falan oynarken ekran kartını kullanıyor ve acayip geç kapanmaya başladı. Bir sorun teşkil eder mi?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.967 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 8 Kasım 2024 #2 Bu rehbere bakarak işlemcinin dahili grafik birimini devre dışı bırakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu rehbere bakarak işlemcinin dahili grafik birimini devre dışı bırakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et