GPU %100 fan ve siyah ekran hatası

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Kullanmış olduğum GPU Sapphire Nitro+ RX480. Bu sorunu yaklaşık 1.5 yıldır yaşıyorum. Undervolt ve ekran kartının güç limitini %50 kısarak sorunu geçici olarak çözdüm. Sorum şu ki bu sorun GPU'dan mı kaynaklanıyor yoksa PSU'dan mı? PSU'mun kalitesiz olduğunu biliyorum. Modeli Hiper PS50 500W kalitesiz bir PSU ve 6 yıldır kullanıyorum. Yeni bir iyi PSU alırsam bu sorun ortadan kalkar mı? Yoksa sorun GPU değiştirmekten mi geçiyor? Sorunum aşağıdaki videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar arkadaşlar. Kullanmış olduğum GPU Sapphire Nitro+ RX480. bu sorunu yaklaşık 1.5 yıldır yaşıyorum. Undervolt ve ekran kartının güç limitini %50 kısarak sorunu geçici olarak çözdüm. Sorum şu ki bu sorun GPU'dan mı kaynaklanıyor yoksa PSU'dan mı? PSU'mun kalitesiz olduğunu biliyorum. Modeli Hiper PS50 500W kalitesiz bir PSU ve 6 yıldır kullanıyorum. Yeni bir iyi PSU alırsam bu sorun ortadan kalkar mı? Yoksa sorun GPU değiştirmekten mi geçiyor? Sorunum aşağıdaki videodaki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplama sistem almissin ekran kartini değiştirebiliyorsan senin icin daha iyi olur teknik bir sorun bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı