Burak3437
Centipat
Daha fazla
Ekran kartını yazsan iyi olur. 9000 VRAM clock normal bir değer.
Merhaba arkadaşlar oyun oynarken MSI Afterburner ve MSI Center açtığımda 9000 MHz yazıyordu bu normal bir durum mu? Bir de overclockta mıyım bilmiyorum nereden öğrenebilirim?
Hocam turbo boost açık mı öncelikle,bende bu değerleri alıyordum turbo boost'u kapattım 55-60 lara düştü umarım yardımcı olabilmişimdirHocam selamünaleyküm. Şu an bende az çok sizinle aynı durumdayım muhtemelen aynı laptopbu yani MSI Vector 16 HX kullanıyoruz. Cihazı alalı 6-7 ay oldu bende ancak şu an oyunda mesela CS2 de CPU 75 derece iken nedense tarayıcıda YouTube videosu açtığımda VRAM clock 9000MHz oluyor normalde 800MHz civarı ve ısılar 80-90 civarına çıkıyor. Sizdeki durum çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözdünüz veya sorun ne?
Hocam Turbo Boost açık mı öncelikle, bende bu değerleri alıyordum Turbo Boost'u kapattım 55-60'lara düştü umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hocam şimdi ki durum nedir?Evet açıktı şimdi siz söyledikten sonra forumdan bakıp devre dışına aldım onu inşallah düzelir Brave de YT videosu izlerken bile kasıyor yaz ayındayız sabit 55-60 kalsa güzel olur sizinki gibi.
Hocam şimdi ki durum nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.