- Makaleler
- 8
GPU bağlantısı koptu bilgisayarda 30 saniyelik fakat PC kapanmadı, çalışıyordu. Sorun ne olabilir?
550W psu kullanıyorum ve yeterli.Hocam garantisi devam ediyorsa gönderin. Güç alamadığı için yetersiz güç yüzünden yanma arızalanma gibi durumlar olabilir.
Detaylı ve uzun süreli test yapıp kartın durumuna göre garantiye gönderip göndermemeye karar verirsiniz. Umarım bir şey olmamıştır.Oyun oynarken nvidia control paneli bulunamadı deyip beyaz ekran verdi oyun. Ardından uyarı yazısına tıkladım ve Microsoft store üzerinden paneli indirdi. Şu an bir problem yok.
Şu an Knight oynuyorum. Sıkıntı yok.
Oyun oynarken nvidia control paneli bulunamadı deyip beyaz ekran verdi oyun. Ardından uyarı yazısına tıkladım ve Microsoft store üzerinden paneli indirdi. Şu an bir problem yok.
İnşallah olmamıştır hocam.Detaylı ve uzun süreli test yapıp kartın durumuna göre garantiye gönderip göndermemeye karar verirsiniz. Umarım bir şey olmamıştır.
Gpu bağlantısının kopması sürücü ile alakalı mı?İşte bunları konuda anlatsanız sürücü problemi olduğu anlaşılır. Ekran kartı sürücüsünü son sürüme güncelleyin.
550W psu kullanıyorum ve yeterli.
Ekran kartı soketten mi çıktı, güç girişi mi çıktı?İnşallah olmamıştır hocam.
İkisi de olmadı. Hiç ellemedim karta.Ekran kartı soketten mi çıktı, güç girişi mi çıktı?
Şu an bu problem sürücü yüzündense güncellemem gerekmez mi?Bu arada sürücünüzden memnunsanız dokunmayın. Kendi halinde kalsın. Belki son sürümde sıkıntı çıkabilir. Eğer memnun kalmazsanız son sürüme güncelleyin.
Ben yanlış anladım kusura bakmayın.İkisi de olmadı. Hiç ellemedim karta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.