GPU Core clock düşürmek FPS'i etkiler mi?

yusuf_xd7

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar ben undervolt yapmak için GPU Core clocku 1286 olan standart değerinden 1165'e çektimç çok fazla FPS etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 2048 sp ekran kartı.

Peki kaç MHz'ye ayarlamamı önerirsiniz arkadaşlar.

Bir şey söyleyemeyiz test ederek kendin yapmalısın video bıraktım oradan bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 580 2048 sp ekran kartı.

TechPowerUp'ta tam markasını bilemediğim için baktığım bir modelde 1257 olarak gördüm undervolt için standart 1257 değerini veya 1286'yı kullanabilirsiniz oyundayken vb zaten Turbo'ya girdiğinde 1340 gibi bir rakamlara çıkıyor kendiliğinden 1165 çekmeniz gereksiz olur bundan dolayı 1286 ayarlarsanız daha iyi olur.

TechPowerUp'ta tam markasını bilemediğim için baktığım bir modelde 1257 olarak gördüm undervolt için standart 1257 değerini veya 1286'yı kullanabilirsiniz oyundayken vb zaten Turbo'ya girdiğinde 1340 gibi bir rakamlara çıkıyor kendiliğinden 1165 çekmeniz gereksiz olur bundan dolayı 1286 ayarlarsanız daha iyi olur.

Ama 1286 yapınca voltajı yukarı çekmek gerekiyor oda sıcaklığı geri arttırıyor yabi 15 20 FPS falan etkilemiyor sa böyle kalsın.

Bir şey söyleyemeyiz test ederek kendin yapmalısın video bıraktım oradan bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama kaç FPS fark ettirir sizce.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı