RAM tek 16GB mı çift 8GB mı? Kaç FPS alıyorsun?R6 de oluyor o düşük kullanım nasıl yapacağım onu![]()
78 ve 90 dereceGPU kullanımı şu anda kaç? İşlemciye OC yapabilirsiniz veya GPU'ya UV yapabilirsiniz.
RAM tek 16 GB mı çift 8 GB mı? Kaç FPS alıyorsun?
Ayarlardan doku kalitesini yükselt.
vulkanda bideRAM tek 16GB mı çift 8GB mı? Kaç FPS alıyorsun?
Ayarlardan doku kalitesini yükselt.
Nasıl test ettiniz hocam? Eğer oyunsa oyun adı verebilir misiniz? Yukarıda yazdığı gibi oyunlarsa zaten sıkıntı yok.78 ve 90 derece
Nasıl test ettiniz hocam? Eğer oyunsa oyun adı verebilir misiniz? Yukarıda yazdığı gibi oyunlarsa zaten sıkıntı yok.
Hocam konu beni aşmaya başladıR6 MSI Afterburner ama her ayarımı yükselttiğimde yine FPS'im aynı kalıyor?
Yani oyun R6.
İçini açıp temizliyor musunuz düzenli olarak?@Black Swordsman bir de ekran kartımın sıcaklığı hep 91 derece laptop kullanıyorum ve drop yiyorum bunu nasıl çözebilirim?
Isınma sorunu zaten genel bir sorun laptoplarda. Yapabileceğiniz şey basit bir soğutucu almak olabilir. Eğer uzun zamandır temizlemiyordu iseniz, laptopun içini açıp yumuşak bir fırça ile fanların üzerindeki tozları alın. Maalesef bazı laptoplar böyle sıkıntılı oluyor. Eğer çok rahatsız oluyorsanız UV yapabilirsiniz.@Black Swordsman bir de ekran kartımın sıcaklığı hep 91 derece laptop kullanıyorum ve drop yiyorum bunu nasıl çözebilirim?
İçini açıp temizliyor musunuz düzenli olarak?
O zaman pek yapacak bir şey yok UV hariç. Laptoplarda olan bir sorun ısınma. Laptop soğutuculardan alabilirsiniz ama çok işe yarıyorlar mı bilmem.Ayda bir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.