GPU ısı değeri nasıl olmalı?

AAAplus

Kilopat
Merhaba ekran kartımın ısı değerleri yüksek mi, normalde 30-40 derece olması gerekli diye biliyorum. Değerler fotoğraf da mevcut, alttaki GTA 5 Launcher, oyun açık değil yani. Neredeyse boş halde bu değerler.
1566606393498.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın hava akışı nasıl acaba ?
Boşta 83 derece sıkıntılı bir durum, oyuna girdiğinde bu derece daha da yükseleceğinden dolayı sıkıntı yaratır.

HWMonitor programıyla hem CPU hem GPU ölçüp atabilir misiniz? Boşta 83 derece gereğinden fazla. Hangi kasayı kullanıyorsunuz?

Furmark testinde durum nasıl? Isı düzeyini ve fan yüzdesini kontrol ediniz. Tam yükte fabrika verilerinin bayağı üstünde ise garantiye göndermelisiniz. Muhtemelen gpu soğutucu blok hatası, bunu ısı borularına elinizi dokunarak anlayabilirsiniz, kolay gelsin

Son düzenleme:
Boşta 83 derece mi?
Hem de GTX 1660'da?
Ben ASUS R7 265 kullanıyorum ve benim ki tam yükte 75-80 arası gidip geliyor,ve sizin ekran kartınızın soğutmasından daha kötü soğutması olduğu halde.
Ekran Kartı fanlarını temizleyin ve termal macununu yenileyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı