Knight Online oynayacak sistem önerisi

Carmenn

Kilopat
Arkadaşlar selamlar, sadece Knight Online oynamak için sistem istiyorum. Yakın bir arkadaşımda;

İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: GTX 2060 OC 6 GB.
Anakart: B450M.
SSD: 480GB.
Monitör: 144 hz 24inç

Şu şekilde bir sistem mevcut. 10.000 TL gibi bir fiyata verecek. Bu sistem Knight Online'da FPS düşmesi yemeden oynatır mı? AMD sistemler genelde Knight Online da sıkıntı çıkarttığını biliyorum.

Son düzenleme:
Knight için fazla bile bu cihaz, millet peynir tekenesinden kasada bile farm atıyor oyunda. Ayrıca bu sistem için 10 bin lira fiyat fazla, aynı sistemi daha ucuza sahibinden de toplayabilirsiniz.
Eklemeyi unutmuşum 24inç 144hz monitörde dahil bu fiyata hocam. Evet haklısınız knight için fazla diyor olabilirsiniz fakat bu oyun tek çekirdek üzerinden oynanıyor ve amdler kötü performans sergiliyor. O yüzden elinde olupta oynayan var ise yorumlarını bekliyorum. Sistem için herkes fazla diyor fakat benim tek tek alıp toplayacak vaktim yok. Sıfır olarak intel sistemlerde olabilir 20 25 civarına.

güncelll

Yok mu yardımcı olacakk

Son düzenleme:
İşlemcinin güzel bence
Ekran kartıda iyi
Rahat oynaticaktir kasmadan
Knighta göre güzel sistem bence başka oyunlarida rahat Oynatır low ayarlarda veya orta ayarlarda

Fiyat güzel. Sistemin sorunu yoksa alabilirsiniz fazlasıyla yeterli bir sistem. Rakam vermem doğru olmaz çünkü oynadığım bir oyun değil ama birkaç tane hesabı aynı anda rahatlıkla oynatacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı