Çözüldü GPU kullanımı %0 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maestr04

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartım RX570 ama sürekli GPU kullanımı düşüyor ve düşük FPS oynuyorum. İşlemcim i5 4460 anakartım H81M-D r2.0 PSU 600W Dark 8 GB RAM eski ekran kartımda böyle bir sıkıntı yoktu GT 1030'da. Lütfen çözümü nedir neden dolayı oluyordur? Değiştireyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MSI Afterburner ayarlarına girip AMD uyumluluğu ayarları başlığı altından şu tik işaretli değilse işaretle ve kaydet.

Bu arada darboğaz yaşıyor olabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yaratır o ikili.
MSI Afterburner ayarlarına girip AMD uyumluluğu ayarları başlığı altından şu tik işaretli değilse işaretle ve kaydet.

Bu arada darboğaz yaşıyor olabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yaratır o ikili.

Çözüm
Darboğaz hem var hem yok. İşlemciye yüklenen oyunda değerler stabil değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha çok AAA tarzı oyunlardan bahsediyorum.

Daha çok AAA tarzı oyunlardan bahsediyorum.
Bulabildiğim test bu. Darboğaz göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i5-3470 bile besliyor RX 570'i, darboğaz yok. DDU ile GT 1030'a ait sürücüleri kaldırıp AMD'nin sitesinden "Recommended" 20.2.2 sürümünü kurdunuz mu? Kurmadıysanız kurun.
Bildiğim kadarıyla son sürüm 20.4.2 bende bu var ve diğer sürücüleri nereden kaldıracağım acaba

Şu rehberi kullanarak hem "Nvidia" hem de "AMD" sürücülerinizi kaldırın. Ardından "Optional" olmayan "Recommended" olan 20.2.2 sürümünü indirip kurun.

Battlefield 5, AC Odyssey tarzı İşlemciye yüklenen AAA oyunları yani.

Battlefield 5, AC Odyssey tarzı İşlemciye yüklenen AAA oyunları yani.

RX 580 besliyor bu işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…