Çözüldü GPU kullanımı %100 oluyor ve FPS düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T.Tinuviel

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Daha önce 120 FPS oynadığım bir oyunu tekrar indirdim fakat oyun hem GPU'yu %100 kullanıyor hem de 40 50 FPS'ten fazla vermiyor. Sorun nedir sizce?

Çözüm
i5 10300H GTX 1650 8 GB bellek.
Oyun Call of Juarez.
Ve grafikler en düşükte.

Evet dediğiniz gibi bir anormellik var, detaylı atmanızı istemiştim ekran kartı VRAM, MHz değerleri vb. harici ekran kartını GPU1 olan mı yoksa GPU0 mı buna bakın. Önceden oynadığınız driver da sorunsuz olup yeni sürümler ile sorun çıkmış olabilir, çok eski bir oyun olduğundan sistem kaynaklı uyumsuzluğu olabilir.
Son düzenleme:
i5 10300H GTX 1650 8 GB bellek.
Oyun Call of Juarez.
Ve grafikler en düşükte.

Evet dediğiniz gibi bir anormellik var, detaylı atmanızı istemiştim ekran kartı VRAM, MHz değerleri vb. harici ekran kartını GPU1 olan mı yoksa GPU0 mı buna bakın. Önceden oynadığınız driver da sorunsuz olup yeni sürümler ile sorun çıkmış olabilir, çok eski bir oyun olduğundan sistem kaynaklı uyumsuzluğu olabilir.

Çözüm

Driver güncelleyip öyle deneyeceğim bir de.

Driver güncelleyip öyle deneyeceğim bir de.

Güncelledikten sonra çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam aynı sorun bende de var driverları güncelledim fakat sorunum geçmedi başka önerebileceğiniz bir yol var mı ?
(bu sorun format sonrası çıktı)

Arkadaşlar merhaba. Daha önce 120 FPS oynadığım bir oyunu tekrar indirdim fakat oyun hem GPU'yu %100 kullanıyor hem de 40 50 FPS'ten fazla vermiyor. Sorun nedir sizce?
--bende cs2 oynuyorum %40 %50 arası kullanılıyor 120 fps alıyorum sonra birden %100 e çıkıp fps i 30 40 arasına düşürüyor kalıyor bişeyler deniyorum 2 3 dakika öyle oluyor düzeliyor sonra 5 dakika sonra tekrar aynı durum yaşanıyor driverine güncelleme geldi yaptım, pc formatlandı başka bi nedenden dolayı ama yine bu durum değişmedi servise gönderdim 2 kere sorun yok diye geri gönderdiler nasıl çözebilirim, sorunun ne olduğunuda anlayabilmiş değilim görünen her şey normal iken böyle bir sorun yaşıyorum

Sen çözdün ü aynı sorun bendede var,

Sen çözdün ü aynı sorun bendede var,
Bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…