GPU kullanımı aniden %0'a düşüyor

LiZarD

Kilopat
Öncelikle herkese merhaba.
PUBG Lite, CS:GO, Zula gibi oyunlarda GPU kullanımı aniden %0'a düşüyor geri düzeliyor %0'a düşmediği zaman FPS sıkıntım yok akıcı fakat %0'a düştüğünde aniden takılıyor geri düzeliyor bu da rahatsız ediyor.
Anakart: Zotac 760GMAT-A-E
İşlemci: AMD Athlon(tm) X3 460 Processor 3.40 GHz
RAM: 4 GB DDR3
Ekran kartı: ASUS AREZ RX550 2 GB 128 Bit
Bence işlemcim ekran kartına göre düşük ve darboğaz yapıyor ama tam emin değilim.
Cevaplayan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RAM den kaynaklandığını düşünüyorum. Önceden oluyormuydu yeni mi başladı bu sorun?

Pubg PC de 6 gb sistem yeterli diyorlar ama bütün 8gb kullananlarda hep drop sorunları var?

Pubg PC de 6 gb sistem yeterli diyorlar ama bütün 8gb kullananlarda hep drop sorunları var?
Sadece PUBG Lite ve CS:GO'da yapsa tamam RAM'den olabilir ama zula'da yapması garip değil mi ?
Bugün en çöp sistemler bile zulayı kasmadan takılmadan açıyor.

Bende RAM'den olacağını düşünüyorum. 1 tane daha RAM eklemeniz yaralı olacaktır. Örnek vermem gerekirse 8 GB'lık RAM ile GTA V açabilirsin ancak Shutter(Anlık donma,takılma) denilen bir problemi ortaya çıkarıyor. Eskiden bende de böyle bir sorun vardı RAM'i yükseltince düzeldi. Sıkıntı yaşamıyorum şimdi.
RAM'in işlemesi gereken veriler çok fazla olduğundan takılmalar oluyor olabilir bana göre. Veri akışının hızlı olması için çift kanal kullanmak, tek kanal kullanmaktan her zaman daha iyidir. O yüzden herkes çift kanal öneriyor.
Daha önceden oluyor muydu? Yeni mi olmaya başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…