İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Bugün GPU kullanımı çok yükseliyor. Malwarebyte+Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı arkadaşım backdoor virüsü olabilir dedi. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
Bugün GPU kullanımı çok yükseliyor. Malwarebyte+Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı arkadaşım backdoor virüsü olabilir dedi. Sizce ne yapmalıyım?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 8 Ağustos 2022 #2 Format atabilirsin.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 İtoshi dedi: Bugün GPU kullanımı çok yükseliyor. Malwarebyte+Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı arkadaşım backdoor virüsü olabilir dedi. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boştayken çok yüksekse ve fazla ısınıyorsa sıkıntı olabilir. Virüs falan bulamamışsa sıkıntı yoktur bence.
İtoshi dedi: Bugün GPU kullanımı çok yükseliyor. Malwarebyte+Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı arkadaşım backdoor virüsü olabilir dedi. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boştayken çok yüksekse ve fazla ısınıyorsa sıkıntı olabilir. Virüs falan bulamamışsa sıkıntı yoktur bence.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 8 Ağustos 2022 #4 Paniklemeden önce kaspersky + malwarebytes ikilisinin bulamayacağı bir şey yok. Ben manyağım diyor isen nod32 kurup tam tarama yaptırabilirsin. Ya da 444167 adlı arkadaşın dediği gibi de format atabilirsin
Paniklemeden önce kaspersky + malwarebytes ikilisinin bulamayacağı bir şey yok. Ben manyağım diyor isen nod32 kurup tam tarama yaptırabilirsin. Ya da 444167 adlı arkadaşın dediği gibi de format atabilirsin
hanthehun1908 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 kullanımdan öte ne tarafından kullanılıyor?
43LVL Barbar Kral Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 Boştayken mi yoksa kullanırken mi yükseliyor? Bir de Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin orada aşırı kullanan bir uygulama varsa anlarsın.
Boştayken mi yoksa kullanırken mi yükseliyor? Bir de Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin orada aşırı kullanan bir uygulama varsa anlarsın.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #7 43LVL Barbar Kral dedi: Boştayken mi yoksa kullanırken mi yükseliyor? Bir de Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin orada aşırı kullanan bir uygulama varsa anlarsın. Genişletmek için tıkla... Robloxu açınca çok yükseliyor avkila.tech dedi: Paniklemeden önce kaspersky + malwarebytes ikilisinin bulamayacağı bir şey yok. Ben manyağım diyor isen nod32 kurup tam tarama yaptırabilirsin. Ya da 444167 adlı arkadaşın dediği gibi de format atabilirsin Genişletmek için tıkla... yazdıktan sonra esete de tarattım
43LVL Barbar Kral dedi: Boştayken mi yoksa kullanırken mi yükseliyor? Bir de Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin orada aşırı kullanan bir uygulama varsa anlarsın. Genişletmek için tıkla... Robloxu açınca çok yükseliyor avkila.tech dedi: Paniklemeden önce kaspersky + malwarebytes ikilisinin bulamayacağı bir şey yok. Ben manyağım diyor isen nod32 kurup tam tarama yaptırabilirsin. Ya da 444167 adlı arkadaşın dediği gibi de format atabilirsin Genişletmek için tıkla... yazdıktan sonra esete de tarattım
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #8 İtoshi dedi: Roblox'u açınca çok yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Roblox ekran kartını kullandığı için normaldir. Boşta yükselmiyorsa sorun yoktur. Zaten taratmışsınız hiçbir şey çıkmamış.
İtoshi dedi: Roblox'u açınca çok yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Roblox ekran kartını kullandığı için normaldir. Boşta yükselmiyorsa sorun yoktur. Zaten taratmışsınız hiçbir şey çıkmamış.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #9 Lostless dedi: Roblox ekran kartını kullandığı için normaldir. Boşta yükselmiyorsa sorun yoktur. Zaten taratmışsınız hiçbir şey çıkmamış. Genişletmek için tıkla... fps unlocker açınca artıyo (%70 lere çıkıyo)
Lostless dedi: Roblox ekran kartını kullandığı için normaldir. Boşta yükselmiyorsa sorun yoktur. Zaten taratmışsınız hiçbir şey çıkmamış. Genişletmek için tıkla... fps unlocker açınca artıyo (%70 lere çıkıyo)
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #10 İtoshi dedi: FPS Unlocker açınca artıyor. (%70 lere çıkıyor.) Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Zaten oyunların ekran kartını kullanması gerekir.
İtoshi dedi: FPS Unlocker açınca artıyor. (%70 lere çıkıyor.) Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Zaten oyunların ekran kartını kullanması gerekir.