Ddu ile Nvidia driverini silmediğim için amd ekran kartı görüntü vermiyor. Artık farklı bir formül bakacağım… paylaştığım biosun kendi biosu olma ihtimali yok değil mi? Palit olarak çıkıyor kayıtlarda.O kötü olmuş, mining riser kartlar, X1 slotundan görüntü veriyordu galiba.
Yazdığım biosu paylaşıyorum. Device id kısmı farklı üzerindeki bios ile ondan kaynaklı sorun olabilir mi ? Gainward RTX 3080 VBIOSDdu ile Nvidia driverini silmediğim için amd ekran kartı görüntü vermiyor. Artık farklı bir formül bakacağım… paylaştığım biosun kendi biosu olma ihtimali yok değil mi? Palit olarak çıkıyor kayıtlarda.
Umarım çözülemeyecek bir sorunun içerisine girmemişimdirGPU-Z görüntüsündeki frekanslar doğru görünüyor, yazdığınız BIOS da doğru görünüyor, görüntü vermemesi device ID ile alakı değildir, görüntü vermesi gerekiyor.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim.2. GPU ile görüntü alıp başka BIOS'lar denenir, çözülür.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim.
Karta eski BIOS'u yazmayı başardım ancak hala görüntü gelmiyor
Çalışıyor gibi şimdilik. Orijinal bios için uğraşmaya devamDesteğiniz için çok teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim.
Karta eski biosu yazmayı başardım ancak hala görüntü gelmiyor
Device id hatasından dolayı orijinal biosu yazamadım. Israrla o hatayı veriyor 2206-2216 çakışmasıGarip acaba sürücü sorunundan dolayımı görüntü vermiyor, DDU ile kaldırıp denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.