Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, ben dün akşam sistemden ekran kartımı çıkardım ve biraz gözlemledim çıkartırken biraz sorun yaşadım ve resim de de gördüğünüz kısım da pin yok. Bu fabrika çıkışlı mi yoksa pini mi kırdım ? İyi forumlar... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar, ben dün akşam sistemden ekran kartımı çıkardım ve biraz gözlemledim çıkartırken biraz sorun yaşadım ve resim de de gördüğünüz kısım da pin yok. Bu fabrika çıkışlı mi yoksa pini mi kırdım ? İyi forumlar...
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 3 Haziran 2020 #2 Neresi tam olarak? PCI-E arayüzünü söylüyorsanız, orası zaten öyle. Artı 0 Eksi
T tutuklu8 Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 174 3 Haziran 2020 #3 Herhangi bi sorun olmaz çünki baya bi temas alanı var. Artı 0 Eksi
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2020 #4 İki fan arasını kastediyorsan orası şekil için öyle.(Süs) Artı 0 Eksi
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 3 Haziran 2020 #5 Normal bir sorun yok. Artı 0 Eksi
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.434 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 3 Haziran 2020 #6 Resmi bir ben mi göremiyorum? Artı 0 Eksi
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #7 Arkadaşlar resmin sağ tarafında bir pin yarım Artı 0 Eksi
Salih Serkan Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #8 Zerolite dedi: Arkadaşlar resmin sağ tarafında bir pin yarım Genişletmek için tıkla... O pinin şekli normal . İnternetten diğer ekran kartlarına bakabilirsin. Herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Arkadaşlar resmin sağ tarafında bir pin yarım Genişletmek için tıkla... O pinin şekli normal . İnternetten diğer ekran kartlarına bakabilirsin. Herhangi bir sorun yok.
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2020 #9 Zerolite dedi: Arkadaşlar resmin sağ tarafında bir pin yarım Genişletmek için tıkla... Bazı ekran kartlarında kullanılmayan pinlerin yerlerini boş bırakıyorlar. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Arkadaşlar resmin sağ tarafında bir pin yarım Genişletmek için tıkla... Bazı ekran kartlarında kullanılmayan pinlerin yerlerini boş bırakıyorlar.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #10 alperengalip dedi: Bazı ekran kartlarında kullanılmayan pinlerin yerlerini boş bırakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler öğrendiğim iyi oldu, zaten sistem de hasar tespiti yapıyordum birde bu çıksaydı cebim üzülürdü Artı 0 Eksi
alperengalip dedi: Bazı ekran kartlarında kullanılmayan pinlerin yerlerini boş bırakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler öğrendiğim iyi oldu, zaten sistem de hasar tespiti yapıyordum birde bu çıksaydı cebim üzülürdü